Creve julkaisi videosarjan luovien alojen yrittäjyydestä

Crevessä aloittaneilla yli 40 yrityksellä on jokaisella oma tarinansa kerrottavana luovien alojen yrittäjyydestä. Syksyllä uusille aloittaville yrittäjille toteutetusta 17 pajan StartingUp Case & Business -sarjasta nostettiin videokoosteisiin mukaan kuuden yrittäjän vinkit aloittaville yrittäjille. Videoihin haastatellut yrittäjät ovat toimineet 2-8 vuotta, mikä antaa hyvää ja todellista käytännön näkökulmaa vielä tuoreessa muistissa olevista kokemuksista. Mukaan sarjaan saimme VR Musicin Jussi Vuolan, Nordic Edun Tomi Kokkosen, Belightful Designin Miia Liesegangin, Huviluvan Matti Kotkan sekä BE Designin Cilla Eklundin. Puheenvuoroa lisenssibisneksestä oli pitämässä myös Saana ja Olli eli yrittäjät Saana Sipilä ja Olli Sallinen.

Crevessä aloittaneen Wooom Oy:n alkutaipaleesta on tuotettu kattavampi kaksiosainen video, jolla yrittäjät kertovat rehellisesti toiminnan käynnistämiseen onnistumisista, mutta myös haasteista.

Sarjaa täydentää vielä kaksi asiantuntija videota teemalla Ajatuksia yrittäjyydestä. Creven kansainvälisyyden, asiakaskokemuksen ja luovan bisneksen yrityssparraaja, mm. TheCoolHunter.net -blogista, Slushista ja TVstä tunnettu kanadalainen Tuija Seipell avaa videoilla kansainvälisestä näkökulmasta luovien alojen bisneksen mahdollisuuksia, sudenkuoppia ja suomalaisuutta.

Videot ovat käytettävissä näkökulmana omaan yrittäjyyteen, liiketoiminnan suunnitteluun sekä vinkiksi myynnin suunnitteluun ja pitchauksen valmisteluun. Materiaali on käytettävissä myös avuksi yrittäjyysopetuksessa ja lähdeainaistona esim. opinnäytteisiin ja projektitöihin.

Videot on katsottavissa ja käytettävissä täältä: http://www.creve.fi/videot/