Luovuus ja liiketoiminta -kurssi

Luovuus ja liiketoiminta -kurssit

Creve on toteuttanut Luovuus ja liiketoiminta -kursseja useana vuonna. Kursseilla on perehdytty käytännön casejen kautta yritystoiminnnan suunnitteluun, käynnistämiseen sekä luovien alojen liiketoiminnan keskeisimpiin käytännön kysymyksiin: asiakastarpeisiin, palvelukehitykseen, liikeidean kehittämiseen, myyntiin, markinointiin, johtamiseen ja rahoitukseen.

Luovuus ja liiketoiminta -kurssi on nyt digikurssi

Syksyn 2018 aikana olemme suunnitelleet ja toteutamme nyt suositusta Luovuus ja liiketoiminta -kirjasta digiversion verkkokurssiksi. Pääset mukaan kurssille sijainnistasi riippumatta ja toteuttamaan yrittäjyyttä hyödyntäen kurssimateriaalin lisäksi oman alueesi yrityspalvelutarjontaa sekä parhaita kansainvälisiä digilähteitä.

Luovuus ja liiketoiminta -digikurssi tulee yhdistää tehtäviä, toiminnallisuutta ja ajasta ja paikasta riippumatonta osallistumista. Kohtaat kurssin aikana myös muita aloittavia yrittäjiä. Kurssin tehtävät tehdään tiimeissä, jotka muodostetaan kurssin alussa.

Ensimmäisen Luovuus ja liiketoiminta -digikurssin ilmoittautuminen on auki!

Voit ilmoittautua Luovuus ja liiketoiminta 2 – Yritystoiminnan perusteet (5op) kurssille opiskelijana AMKien yhteisen Campus Onlinen kautta täällä: http://campusonline.fi/luovuus-ja-liiketoiminta-2-yritystoiminnan-perusteet/

Jos et ole päätoimisena opiskelijana ammattikorkeakoulussa, voit osallistua kurssille Humakin avoimen AMKin kautta täällä: https://kauppa.humak.fi/tuote/yritystoiminnan-perusteet-m-yhyr02-3002/

Kurssi käynnistyy ennakkotehtävällä 3.12.2018 – 14.1.2019. Kurssi jatkuu verkkototeutuksena kevään 2019 ajan 31.5.2019 asti.

Tarkemmat kurssin sisällönkuvaukset ja verkkovastaanottoajat linkkien kautta ilmoittautumissivuilla.

Omatoimiseen opiskeluun Luovuus ja liiketoiminta -työkirja

Luovuus ja liiketoiminta -kurssista on julkaistu 2014 työkirja, joka sopii itsenäiseen työskentelyyn omaa yritystoimintaa suunnitellessasi. Maksuttoman pdf-muotoisen julkaisun voit ladata täältä:
https://www.humak.fi/wp-content/uploads/2014/12/luovuusjaliike_ll_tyokirja_22x22cm_netti.pdf

 

Lisätietoja:
Leena Janhila
leena.janhila@humak.fi

 

***
Luovuus ja liiketoiminta -digikurssia kehitetään ESR-rahoitteisessa Creve 2.0 -hankkeessa. Hankkeen kautta luodaan luovien alojen valtakunnallista yrityspalveluverkostoa ja uusia tulevaisuuden tarpeisiin vastaavia palveluja aloittaville luovien alojen yrittäjille. Hanketta koordinoi Humak ja sen toteutusaika on 05/2018 – 12/2020.

 

Blogit