Luovuus ja liiketoiminta -kurssi

Luovuus ja liiketoiminta -kurssit

Creve on toteuttanut Luovuus ja liiketoiminta -kursseja useana vuonna. Kursseilla on perehdytty käytännön casejen kautta yritystoiminnnan suunnitteluun, käynnistämiseen sekä luovien alojen liiketoiminnan keskeisimpiin käytännön kysymyksiin: asiakastarpeisiin, palvelukehitykseen, liikeidean kehittämiseen, myyntiin, markinointiin, johtamiseen ja rahoitukseen.

Hyviä uutisia – Luovuus ja liiketoiminta -kurssi pian diginä!

Syksyn 2018 aikana suunnittelemme ja toteutamme suositusta Luovuus ja liiketoiminta -kirjasta digiversion verkkokurssiksi. Näin jatkossa pääset mukaan kurssille sijainnistasi riippumatta ja pääset toteuttamaan yrittäjyyttä hyödyntäen kurssimateriaalin lisäksi oman alueesi yrityspalvelutarjontaa sekä parhaita kansainvälisiä digilähteitä.

Luovuus ja liiketoiminta -digikurssi tulee yhdistämään tehtäviä, toiminnallisuutta ja ajasta ja paikasta riippumatonta osallistumista. Kohtaat kurssin aikana myös muita aloittavia yrittäjiä.

Ensimmäiset Luovuus ja liiketoiminta -digikurssit tullaan toteuttamaan talvella 2018-19. Tiedotamme kursseista tällä sivulla.

Luovuus ja liiketoiminta -kurssista on julkaistu 2014 työkirja, joka sopii itsenäiseen työskentelyyn omaa yritystoimintaa suunnitellessasi. Maksuttoman pdf-muotoisen julkaisun voit ladata täältä:
https://www.humak.fi/wp-content/uploads/2014/12/luovuusjaliike_ll_tyokirja_22x22cm_netti.pdf

 

Lisätietoja tulevista kursseista:
Leena Janhila
leena.janhila@humak.fi

 

***
Luovuus ja liiketoiminta -digikurssia kehitetään ESR-rahoitteisessa Creve 2.0 -hankkeessa. Hankkeen kautta luodaan luovien alojen valtakunnallista yrityspalveluverkostoa ja uusia tulevaisuuden tarpeisiin vastaavia palveluja aloittaville luovien alojen yrittäjille. Hanketta koordinoi Humak ja sen toteutusaika on 05/2018 – 12/2020.

 

Uutiset