Maksuttomat luovien alojen yritysten Roadmap-pajat jatkuvat keväällä!

Creven Roadmap-työpajasta potkua yrittäjyyteen

Creve toteuttaa keväällä 10 luovien alojen yritykselle Roadmap-pajan maksutta!

Kaikki 10 pajaa varattiin loppuun jo tammikuun alkuun mennessä.

Roadmap-pajan voit ostaa erikseen (350€+alv24%), Creveen mukaan tuleville yrityksille paja kuuluu hautomomaksuun. Paja voidaan toteuttaa myös osana Innovaatioseteli-palvelua, jolloin roadmap-pajan lisäksi suunnittelemme ja valmistelemme yhdessä toiminnallesi Tekes Tempo-hankkeen ja rahoitushakemuksen. Ota yhteyttä niin jutellaan tarkemmin!

Kansainväliseen menestykseen tähtääville luovien alojen yrityksille tarkoitetut pajat vastasivat todelliseen tarpeeseen: Creven syksyn aikana kymmenelle yritykselle toteuttamat maksuttomat Potkua luovaan bisnekseen -roadmap-työpajat saivat huiman suosion ja palaute on ollut pelkästään positiivista. On siis syytä jatkaa pajoja myös keväällä!

Pajojen on kehuttu

  • selkeyttävän ajatuksia ja toimintaa,
  • antavan uusia ideoita ja näkökulmia,
  • tarjoavan todella konkreettista apua yrityksen käynnistämiseen ja
  • avaavan silmiä realiteeteille mm. ajankäytön ja rahoitustarpeen suhteen.

Pajojen tehtävänä on määrittää yrityksen nykytila ja tavoitteet sekä luoda ensimmäisen 6kk tiekartta eli roadmap kohti tavoitetta toimenpiteineen ja resursseineen.

” Roadmap toimii tuloksekkaasti mm. liiketoiminnan käynnistämisessä, myynnin lisäämisessä, uuden tuotteen tai palvelun kehittämisessä ja lanseerauksen apuna.”
 
Työpaja sisältää:
  • yhdessä yrityksen tarpeisiin laadittavan lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteet
  • 6kk konkreettisen, tavoitteisiin vievän toteutus- ja rahoitussuunnitelman
  • käytännön työkalun toteutuksen avuksi
  • yrityskohtaisen työpajan kesto 3h
  • toteutukset tammi-toukokuun aikana 2017
  • työpajan arvo 350€ (+alv 24%)

Työpajojen toteuttamisesta vastaa Humak Creven asiantuntija Leena Janhila, jolla on kokemusta luovien alojen yritysten kehittämisestä yli 10 vuoden ajalta.

” Kun tiedät missä olet, minne olet menossa ja millaisilla stepeillä sinne pääset, on helppoa saavuttaa tavoitteet.”

Maksuttomiin työpajoihin valitaan kansainväliseen bisnekseen tähtäävät luovien alojen yritykset ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaa paikkasi mukaan yrityskohtaiseen Roadmap-pajaan! Lisätietoa pajoista ilmoittautumislomakkeella.

nappi_lomake

 

Jos kansainvälistyminen ei ole sinulle vielä ajankohtaista seuraavan vuoden – kahden aikana, suosittelemme alkuun esimerkiksi StartingUp Business -pajoja tai hakua turkulaisiin kiihdyttämöihin BusinessUpiin tai StartUp Journey:iin.