Creven ryhmäneuvonta

Maksutonta ryhmäneuvontaa aloittaville yrittäjille

Creven ryhmäneuvontapajoissa yritystoimintaa suunnittelevat luovien alojen toimijat saavat käytännön neuvontaa ryhmissä liittyen

  • ideaan ja asiakaslähtöisyyteen
  • markkinointiin ja myyntiin
  • rahoitukseen ja toimintasuunnitelmaan.

Ryhmäneuvonnan etuna on mm. samassa tilanteissa olevien muiden aloittavien yrittäjien kohtaaminen ja verkostoituminen. Palaute pajoista on ollut erittäin positiivista: kohtaamiset ja vertaistuki on ollut tervetullut uudistus yritysneuvontaan ja samalla tapaamisten kautta on pystynyt luomaan tärkeitä kontakteja. Säännöllisesti järjestettävät ryhmäneuvonnat takaavat myös sen, että kussakin tapaamisessa ehdimme käydä jokaisen oman kysymyksen läpi. Osallistujille on ollut turvallista huomata, että samoja kysymyksiä ja mietteitä on muillakin yritystoimintaa suunnittelevilla. Olemme käyneet neuvonnoissa läpi myös ajankohtaiset rahoitushaut, tulevat tapahtumat ja mm. yritystukien käytäntöjä.

Mukaan ryhmäneuvontoihin voi hypätä missä vaiheessa kautta tahansa. Osallistua voi myös vain yksittäiseen pajaan tai käydä läpi kaikki kolme teemaa. Neuvontapajojen vetäjinä toimivat Creven asiantuntijat ja pajojen toteutuskielenä on suomi. Neuvontapajat ovat avoimia ja maksuttomia.

Henkilökohtaiset neuvontatapaamiset on varattu hautomoasiakkaille. Hautomopalvelusta saat lisätietoa täältä:
http://www.creve.fi/hautomo/

Luovien alojen ryhmäneuvonnat keväällä 2018

Kevään 2018 ryhmäneuvontatapaamisten käynnistymisestä tiedotetaan pian. Ilmoittautumislinkki ja tarkemmat päivämäärät julkaistaan tällä sivuilla alkuvuoden aikana.

Huomaathan tutustua myös luovien alojen yrittäjien jakamiin vinkkeihin aloittaville yrittäjille. Napakoita videotallenteita on mm. myynnistä, pitchauksesta ja kansainvälistymisestä. Videoihin pääset tästä.

 

 

Uutiset