Creven mobiilisovellus on julkaistu. Kuvassa kuvankaappaus sovelluksesta puhelimen ruudulla.

Creven mobiilisovellus on julkaistu!

Maksuton sovellus on tarkoitettu erityisesti luovan alan yrittäjille sekä yrityspalvelutoimijoille.

Creven mobiilisovelluksen ensimmäiseen käyttöversioon on koottu osa Creven tarjoamista palveluista helposti löydettävään ja käytettävään muotoon. Creve aplikaation tavoitteena on helpottaa luovan alan toimijoita löytämään olemassa olevia palveluita, saamaan tietoa kiinnostuvista tapahtumista sekä verkostoitumaan kaltaistensa kanssa. Esimerkiksi Creven tuottamat yritystoimintaa käsittelevät tietoiskuvideot ja erilaiset hubitapahtumat ovat nopeasti saatavilla käyttöliittymän kautta.

Tärkeimpänä ominaisuutena sovelluksessa on kaikille avoin Creve Zoom-kokoushuone. Virtuaalisessa kokoushuoneessa toteutuu muiden muassa joka perjantaiset ryhmäneuvonnat sekä muut verkkotilaisuudet. Kokoushuoneen tulevana ajatuksena on kuitenkin toimia myös luovan alan toimijoiden kohtauspaikkana, joka on aina auki. Tavoitteena on rakentaa valtakunnallisen asiantuntija- ja neuvojaverkoston kanssa kalenteri, jonka perusteella eri alueiden osaajia on mahdollista tavata vapaissa kohtaamisissa. Creve Zoom kulkee taskussa ja osallistuminen on helppoa ja vaivatonta missä vain ja milloin vain. Päämääränä on, että osallistuminen tilaisuuksiin ei enää tarkoita linnoittautumista kotiin näyttöpäätteen äärelle, vaan mukana olo on mahdollista esimerkiksi metsässä kävellessä ja linja-autossa matkustaessa.

Mobiiliaplikaation tuotantoprosessi ensikertalaiselle on varsin kiintoisa tutkimusmatka. Tuotanto tässä tapauksessa tarkoittaa kokonaisuuden suunnittelua ja käyttöliittymän sekä tarvittavien ominaisuuksien hahmottamista asiantuntijan avustuksella, varsinaisesta rakentamistyöstä luonnollisesti vastaavat ammattilaiset. Käyttäjän näkökulmasta tulee harvoin ajateltua, mitä kaikkea taustatyössä tulee ottaa huomioon. Mikä saa käyttäjän lataamaan sovelluksen? Tarjoaako sovellusta todellista lisäarvoa? Onko käyttäjäkokemus miellyttävä ja vastataanko oikeisiin tarpeisiin? Monet näistä kohdista vahvistuvat ja varmistuvat vasta tulevaisuudessa ja käyttäjien kokemukset ja palautteet ovat meille arvokkaita. Ensimmäisen version käyttökokemuksista tullaan keräämään palautetta ja mobiiliaplikaatiota on tarkoitus kehittää esille nousevien tarpeiden ja havaintojen perusteella.


Lataa sovellus

Sovelluksen voi ladata Google Play Storesta sekä AppStoresta. Klikkaa ikonia ja pääset suoraan sovelluskauppaan.

Lataa Google play-kaupasta painike, joka vie Creve sovellus -sivulle.  Lataa App Storesta -painike, joka vie suoraan Creve sovellus - sivulle.

Creven virallinen mobiilisovellus tarjoaa sinulle suoran ja helpon väylän Creven palvelujen äärelle. Voit seurata mm. uutisia, tapahtumakutsuja, blogia ja tutustua tarjolla oleviin kursseihin sekä osallistua creven zoom-videokanavallle. Sovelluksella voit myös lähettää suoraa palautetta. Muista hyväksyä sovellusilmoitukset, niin pysyt ajantasalla Creven uusimmista tapahtumista ja uutisista.

***
Blogikirjoitus on laadittu osana Creve 2.0 -hanketta. Creve 2.0 -hankkeessa rakennetaan luovien alojen valtakunnallista yrityspalveluverkostoa ja uusia tulevaisuuden tarpeisiin vastaavia palveluja luovien alojen yrittäjille ja luovan osaamisen hyödyntämiseksi muilla aloilla. Hanketta koordinoi Humak ja sen toteutusaika on 05/2018 – 12/2020. Hanke on rahoitettu Luovan osaamisen ESR-ohjelmasta.