Creve on jatkossa opiskelijoille maksuton!

Opiskelijat maksutta Creven hautomoon!

Avaamme ensimmäistä kertaa Creven hautomopalvelut opiskelijoille käyttöön maksutta. Opiskelijana saat hautomoajastasi eli oman yrityksen suunnittelusta ja perustamisesta opintopisteitä ja voit valmistua suoraan yritykseesi. Esim. Humakin opiskelijoille hautomoajalle voidaan hyväksilukea mm. kehittäväharjoittelu (kehittämisprojekti ja harjoittelu).

Hautomo on maksuton, jos tiimistä vähintään yksi jäsen on Humakissa opiskelijana ja jos tiimin tavoitteet yritykselle vastaavat hautomokriteereihin: tavoitteena on perustaa luovien alojen osakeyhtiö, joka tähtää kansainväliseen menestykseen.

Kulttuurituottajaopiskelija valmistui suoraan oman tanssikoulun yrittäjäksi

Humakin kulttuurituottajaopiskelija Anna Tolppa testasi Creven hautomopalvelua osana viimeistä kehittävää harjoitteluaan keväällä 2017. Lopputuloksena Anna perusti oman tanssikoulun – Tanssistudio Flama Oy:n, sai yritykselleen rahoituksen ja valmistui oman yrityksensä toimitusjohtajaksi. Crevessä meidän tehtävänä on tehdä unelmista totta!

Varaa paikaksi hautomoon – mukaan valitaan tiimit ilmoittautumisjärjestyksessä

Luovien alojen hautomo on tarkoitettu luovien alojen osakeyhtiöille tai seuraavan 6kk aikana perustettaville osakeyhtiöille, joiden tavoitteena on rakentaa kansainväliseen menestykseen tähtäävä liiketoiminta.

Ota yhteyttä ja varaa paikkasi: p. 020 7621397 tai leena.janhila@humak.fi

Lue lisää hautomopalvelusta: https://www.creve.fi/hautomo/liiketoiminnan-kaynnistaminen-ja-kasvu/
Tutustu Crevessä aloittaneisiin yrityksiin: https://www.creve.fi/hautomo/yritykset/