Creven mobiilisovellus on julkaistu!

 


Creven maksuton mobiilisovellus on tarkoitettu erityisesti luovan alan yrittäjille sekä yrityspalvelutoimijoille.

Mobiilisovelluksen ensimmäiseen käyttöversioon on koottu osa Creven tarjoamista palveluista helposti löydettävään ja käytettävään muotoon. Creve aplikaation tavoitteena on helpottaa luovan alan toimijoita löytämään olemassa olevia palveluita, saamaan tietoa kiinnostuvista tapahtumista sekä verkostoitumaan. Esimerkiksi Creven tuottamat yritystoimintaa käsittelevät tietoiskuvideot ja erilaiset hubitapahtumat ovat nopeasti saatavilla käyttöliittymän kautta. Mobiilisovelluksen kautta tuodaan luoville toimijoille viikoittain mielenkiintoisia käytännön tason vinkkejä ja  nostoja alalta.

Tärkeänä ominaisuutena sovelluksessa on kaikille avoin Creve Zoom-kokoushuone. Virtuaalisessa kokoushuoneessa toteutuu esimerkiksi Creven perjantaiset ryhmäneuvonnat sekä muut verkkotilaisuudet. Kokoushuoneen tulevana ajatuksena on  toimia myös luovan alan toimijoiden kohtauspaikkana, joka on aina auki.  Creve Zoom kulkee taskussa ja osallistuminen tilaisuuksiin on helppoa ja vaivatonta missä vain ja milloin vain.

Sovellus on ladattavissa sovelluskaupoista.
Lataa App Storesta -painike, joka vie suoraan Creve sovellus - sivulle.Lataa Google play-kaupasta painike, joka vie Creve sovellus -sivulle.