Digimagiassa kehitetään tuotteista digitaalisia palveluja – Uusi valmennus alkaa lokakuussa

Digimagia-valmennus luotsaa luovan alan toimijoita digipalveluiden kehittämisessä – ilmoittaudu mukaan syksyn maksuttomiin koulutuksiin 18.9. mennessä!

Digimagia on ESR-rahoitteinen digitaalisen palvelumuotoilun valmennuskokonaisuus, josta vastaavat Humanistinen ammattikorkeakoulu ja Vaasan ammattikorkeakoulun muotoiluyksikkö Muova. Digimagia-valmennus koostuu kolmesta osiosta, joista voit valita itsellesi sopivan kokonaisuuden. Valmennus on osallistujille maksutonta.

Digimagia-Introissa, Treeneissä ja Hautomoissa opit palvelumuotoiluajattelua ja pääset työstämään oman palvelusi tai tuotteesi digitaalisessa ympäristössä toimivaksi. Valmennuskokonaisuus on suunnattu kulttuurialan yrittäjille, tapahtumatuottajille, taiteilijoille ja luovien alojen tekijöille. Hautomot on suunnattu ensisijaisesti Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueen toimijoille, mutta Introihin ja Treeneihin ovat kaikki tervetulleita. Lähde mukaan kehittämään omaa tuotettasi tai palveluasi!

Osallistuminen on kätevää: tilaisuudet pidetään verkossa, joten osallistuminen ei ole paikkaan sidottua! Valitse koulutuspaketti oman kiinnostuksesi ja aikataulusi mukaan:

Digimagia-hankkeen valmennusohjelmakokonaisuus koostuu kolmesta osiosta: A) tietoiskuista, B) Treeneistä ja C) Hautomosta.

Valmennuskokonaisuudet toteutetaan ajalla lokakuu-joulukuu 2022. Katso tarkemmat ajat ja ilmoittautumisohjeet https://digimagia.humak.fi/

Mitä saat Digimagia -valmennuskokonaisuudesta? 

  • palvelumuotoiluajattelua
  • työkaluja oman tuotteesi/palvelu päivittämiseen digiaikaan 
  • uusia ideoita liiketoimintaan 
  • vertaistukea ja verkostoja. 

Kaikki Digimagian valmennusosiot ovat osallistujille maksuttomia ja tapahtuvat verkossa ZOOM-alustalla.

1) Digimagia-Introt ja Treenit ovat kaikille avoimia, ilmoittaudu mukaan viimeistään 27.9.2022 tästä.

2) Digimagia-hautomoon haetaan erikseen. Osallistujilta odotetaan sitoutumista osallistua tapaamisiin ja kehittää omaa palvelua/tuotettaan. Hautomot on suunnattu ensisijaisesti Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueen toimijoille Hautomotapaamiset ovat tiistaisin kerran kuussa klo 14-16. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoistahakuajan päätyttyä. Hae mukaan viimeistään 18.9. tästä.

Lisätietoja sisällöstä ja aikatauluista sekä haku/ilmoittautuminen: www.digimagia.humak.fi
Petri Katajarinne, petri.katajarinne@humak.fi, 050 408 6464.