Hautomo

Creven luovien alojen yrittäjille suunnatut hautomopalvelut ovat nyt tarjolla opinnollistettuina paketteina, joissa yrittäjät suorittavat samalla osia Kulttuurituottaja AMK-opinnoista yrittäjyysosaamisen kartuttamiseksi ja oman yrityksen liiketoiminnan kehittämiseksi.

Creven luovien alojen yrittäjille ja yritystoimintaa käynnistäville suunnatut hautomopalvelut kattavat

HUOM! Syksyllä 2020 uudistamme Creven hautomokonseptia. Virtuaalihautomo jatkuu jälleen keväällä 2021. Syksyn aikana saat apua yritystoiminnan suunnitteluun, käynnistämiseen ja kehittämiseen Creven verkkoneuvonnoista, henkilökohtaisista neuvontaklinikoista ja luovien alojen yrittäjyyskursseilta

Valtakunnallisiin virtuaalisiin hautomopalveluihin osallistuu vuosittain satoja luovien alojen yrittäjyydestä kiinnostunutta yrittäjää ja opiskelijaa. Toimimme vahvasti verkostoissa ja luovien alojen asiantuntijoiden kanssa.

Creven yrityspalvelut palkittiin toukokuussa 2019 Suomen Yrittäjien ja ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arenen valtakunnallisessa yrittäjyyskilpailussa Uudistuva yrittäjyys -sarjan voittajana. Lue lisää…

Luovien alojen yrittäjät pääsevät mukaan hautomopalveluihin Humakin avoimen AMK:n tarjonnan kautta. Opinnollistetut Creven hautomopalvelut on mahdollista sovittaa myös osaksi korkeakoulu- ja toisen asteen opintoja. Kysy mahdollisuuksista omasta oppilaitoksestasi.

Creve Neuvonta

Blogit