Luovuus ja liiketoiminta -kurssit

Luovien alojen yrittäjyyden perusteet haltuun verkkokursseilta

Creve on toteuttanut Luovuus ja liiketoiminta -kursseja useana vuonna. Kursseilla on perehdytty käytännön casejen kautta yritystoiminnnan suunnitteluun, käynnistämiseen sekä luovien alojen liiketoiminnan keskeisimpiin käytännön kysymyksiin: asiakastarpeisiin, palvelukehitykseen, liikeidean kehittämiseen, myyntiin, markinointiin, johtamiseen ja rahoitukseen.

Luovuus ja liiketoiminta -kurssi on nyt digikurssi

Syksystä 2018 lähtien Luovuus ja liiketoiminta -kurssit toteutetaan valtakunnallisina opinnollistettuina verkkokursseina. Pääset mukaan kurssille sijainnistasi riippumatta ja toteuttamaan yrittäjyyttä hyödyntäen kurssimateriaalin lisäksi oman alueesi yrityspalvelutarjontaa sekä parhaita kansainvälisiä digilähteitä. Kurssien kautta suoritat osia Kulttuurituottaja AMK-opinnoista.

Luovuus ja liiketoiminta -verkkokurssit yhdistävät tehtäviä, toiminnallisuutta ja ajasta ja paikasta riippumatonta osallistumista. Kohtaat kurssin aikana myös muita aloittavia yrittäjiä. Kurssin tehtävät tehdään tiimeissä, jotka muodostetaan kurssin alussa.

Tarjolla on kaksi toisiaan tukevaa verkkokurssia:

  • Luovuus ja liiketoiminta 1 / Yrittäjyys (5op) -kurssi keskittyy sisäiseen yrittäjyyteen: yrittäjämäiseen asenteeseen, osaamisen tunnistamiseen, tuotteistamiseen ja markkinointiin. Kurssi suoritetaan yksilötehtävänä.
  • Luovuus ja liiketoiminta 2 / Yritystoiminnan perusteet (5op) -kurssi keskittyy ulkoiseen yrittäjyyteen: asiakastarpeiden tunnistamiseen ja ennakointiin, tuote-, palvelu- ja liikeidean kehittämiseen, kannattavuuden ja resurssien suunnitteluun ja idean testaamiseen. Kurssi suoritetaan tiimeissä, jotka kootaan kurssin alussa. Syksystä 2019 lähtien Luovuus ja liikeotiminta 2-kurssi toteutetaan yhdessä Nuori Yrittäjyys -ohjelman kanssa. Osallistujat pääsevät kurssin aikana tekemään liiketoimintaa tiimin perustaman NY-harjoitusyrityksen kautta.

Luovuus ja liiketoiminta -kursseille ilmoittautuminen

Luovuus ja liiketoiminta 1 / Yrittäjyys (5op) -kurssille pääset mukaan Humakin avoimen AMK:n verkkokaupan kautta. Kurssin hinta on 75€. Ilmoittautuminen syksyn 2019 kurssille on auki 1.8. alkaen: https://kauppa.humak.fi/tuote/yrittajyys-m-0-19-20/

Luovuus ja liiketoiminta 2 / Yritystoiminnan perusteet (5op) -kurssille pääset mukaan Humakin avoimen AMK:n kautta. Kurssin hinta on 75€. Ilmoittautuminen syksyn 2019 kurssille on auki 1.8. alkaen: https://kauppa.humak.fi/tuote/yritystoiminnan-perusteet-m-0-19-20/

Tarkemmat kurssin sisällönkuvaukset, aikataulut ja verkkovastaanottoajat linkkien kautta ilmoittautumissivuilla.

Omatoimiseen opiskeluun Luovuus ja liiketoiminta -työkirja

Luovuus ja liiketoiminta -kurssista on julkaistu 2014 työkirja, joka sopii itsenäiseen työskentelyyn omaa yritystoimintaa suunnitellessasi. Maksuttoman pdf-muotoisen julkaisun voit ladata täältä:
https://www.humak.fi/wp-content/uploads/2014/12/luovuusjaliike_ll_tyokirja_22x22cm_netti.pdf

 

Lisätietoja kursseista

Markus Suomi
markus.suomi@humak.fi

 

***
Luovuus ja liiketoiminta -kurssien konseptit on kehitetty ESR-rahoitteisessa Creve 2.0 -hankkeessa. Hankkeen kautta luodaan luovien alojen valtakunnallista yrityspalveluverkostoa ja uusia tulevaisuuden tarpeisiin vastaavia palveluja aloittaville luovien alojen yrittäjille. Hanketta koordinoi Humak ja sen toteutusaika on 05/2018 – 12/2020.

 

Blogit