Kurssit ja koulutukset

Luovien alojen yrittäjyyden perusteet haltuun verkkokursseilta

Creve on toteuttanut Luovuus ja liiketoiminta -kursseja useana vuonna. Kursseilla on perehdytty käytännön casejen kautta yritystoiminnnan suunnitteluun, käynnistämiseen sekä luovien alojen liiketoiminnan keskeisimpiin käytännön kysymyksiin: asiakastarpeisiin, palvelukehitykseen, liikeidean kehittämiseen, myyntiin, markinointiin, johtamiseen ja rahoitukseen.

Luovuus ja liikeotiminta-kurssien lisäksi voit suorittaa erilaisia yrittäjyyteen liittyviä verkkokursseja ja osaamispaketteja Humakin avoimen AMK:n kautta.

Creve Kumppaneille

Luovuus ja liiketoiminta 1&2 -verkkokurssit

Luovuus ja liiketoiminta -kurssit toteutetaan valtakunnallisina opinnollistettuina verkkokursseina. Pääset mukaan kurssille sijainnistasi riippumatta ja toteuttamaan yrittäjyyttä hyödyntäen kurssimateriaalin lisäksi oman alueesi yrityspalvelutarjontaa sekä kansainvälisiä digilähteitä. Kurssien kautta suoritat osia Kulttuurituottaja AMK-opinnoista.

Luovuus ja liiketoiminta -verkkokurssit yhdistävät tehtäviä, toiminnallisuutta ja ajasta ja paikasta riippumatonta osallistumista. Kohtaat kurssin aikana myös muita aloittavia yrittäjiä. Kurssin tehtävät tehdään tiimeissä, jotka muodostetaan kurssin alussa.

Tarjolla on kaksi toisiaan tukevaa verkkokurssia:

  • Luovuus ja liiketoiminta 1 / Yrittäjyys (5op) -kurssi keskittyy sisäiseen yrittäjyyteen: yrittäjämäiseen asenteeseen, osaamisen tunnistamiseen, tuotteistamiseen ja markkinointiin. Kurssi suoritetaan yksilötehtävänä. Tutkinto-opiskelijoille (Humakin ja Campus Onlinen kautta) kurssi on maksuton, avoimen AMK:n kautta ostettuna kurssin hinta on 75€.
    Ilmoittautuminen kurssille on auki 3.8.2020 lähtien: https://kauppa.humak.fi/tuote/yrittajyys-5-op-0-20-21/
  • Luovuus ja liiketoiminta 2 / Yritystoiminnan perusteet (5op) -kurssi keskittyy ulkoiseen yrittäjyyteen: asiakastarpeiden tunnistamiseen ja ennakointiin, tuote-, palvelu- ja liikeidean kehittämiseen, kannattavuuden ja resurssien suunnitteluun ja idean testaamiseen. Kurssi suoritetaan tiimeissä, jotka kootaan kurssin alussa. Tutkinto-opiskelijoille (Humakin ja Campus Onlinen kautta) kurssi on maksuton, avoimen AMK:n kautta ostettuna kurssin hinta on 75€.
    Ilmoittautuminen kurssille on auki 3.8.2020 lähtien: https://kauppa.humak.fi/tuote/yritystoiminnan-perusteet-m-0-19-20/

Omatoimiseen opiskeluun Luovuus ja liiketoiminta -työkirja

Luovuus ja liiketoiminta -kurssista on julkaistu työkirja, joka sopii itsenäiseen työskentelyyn omaa yritystoimintaa suunnitellessasi. Maksuttoman pdf-muotoisen julkaisun voit ladata täältä:
https://www.humak.fi/wp-content/uploads/2014/12/luovuusjaliike_ll_tyokirja_22x22cm_netti.pdf

Luovuus ja liiketoiminta, täytettävä digiversio

Luovuus ja liiketoiminta -kirja on nyt ilmestynyt myös täytettävänä digiversiona. Voit tallentaa työkirjan muokattavan pdf-tiedoston omalle laitteellesi ja täyttää sitä silloin, kun sinulle sopii. Kirja toimii liiketoiminnan suunnittelun apuvälineenä ja suunnitelma syntyy toiminnallisten tehtävien kautta. Kirjassa ratkot mm. asiakkuuksiin, hinnoitteluun ja markkinointiin liittyviä kysymyksiä.

Lataa tästä helppo ja hauska suunnittelun työkalu omaa liiketoimintaasi varten!

Kulttuurituottajan taloussalkku – Luovien alojen talouden ja rahoituksen perusteet 15 op -osaamiskokonaisuus

Tä­mä osaa­mis­ko­ko­nai­suus so­pii eri­tyi­ses­ti si­nul­le, jos toi­mit luo­vil­la alo­il­la ja ha­lua­t päi­vit­tää tai vah­vis­taa ta­lous- se­kä ra­hoi­tu­so­saa­mis­ta­si.

Osaamiskokonaisuuteen sisältyy kolme opintojaksoa, jotka suoritetaan verkossa. Jos opintojaksosta on tarjolla useampi toteutus, valitse itsellesi sopiva. Pääset opintojaksokohtaisiin opetusaikoihin alla olevista linkeistä.

Lue lisää ja ilmoittaudu kurssille: https://kauppa.humak.fi/tuote/kulttuurituottajan-taloussalkku-luovien-alojen-talouden-ja-rahoituksen-perusteet-15-op-osaamiskokonaisuus-2/

Liiketoiminnan perusteet luovilla aloilla 20 op -osaamiskokonaisuus

Tä­mä osaa­mis­ko­ko­nai­suus so­pii eri­tyi­se­si si­nul­le, jos toi­mit luo­vil­la aloil­la ja ha­luat päi­vit­tää tai vah­vis­taa lii­ke­ta­lou­del­lis­ta osaa­mis­ta­si.

Osaamiskokonaisuuteen sisältyy neljä opintojaksoa, jotka suoritetaan verkossa. Jos opintojaksosta on tarjolla useampi toteutus, valitse itsellesi sopiva. Pääset opintojaksokohtaisiin opetusaikoihin alla olevista linkeistä.

  • Markkinointi 5 op: syksykevät
  • Tuotekehitys ja tuotteistaminen 5 op: syksykevät
  • Yrittäjyys 5 op: Tarjolla 0-jaksossa, eli voit suorittaa milloin tahansa ajalla 1.9.2020-31.7.2021.
  • Yritystoiminnan perusteet 5 op: Tarjolla 0-jaksossa, eli voit suorittaa milloin tahansa ajalla 1.9.2020-31.7.2021.

Lue lisää ja ilmoittaudu kurssille: https://kauppa.humak.fi/tuote/liiketoiminnan-perusteet-luovilla-aloilla-20-op-osaamiskokonaisuus-2/

Muu kulttuurituotannon ja yrittäjyyden kurssitarjonta

Katso kulttuurituotannon, kieliopintojen, johtamisen, markkinoinnin ja tuotteistamisen kursseja Humakin verkkokaupasta: https://kauppa.humak.fi/tuote-osasto/kurssit/

Lisätietoja kursseista

Markus Suomi
markus.suomi@humak.fi

 

***
Luovuus ja liiketoiminta -kurssien konseptit on kehitetty ESR-rahoitteisessa Creve 2.0 -hankkeessa. Hankkeen kautta luodaan luovien alojen valtakunnallista yrityspalveluverkostoa ja uusia tulevaisuuden tarpeisiin vastaavia palveluja aloittaville luovien alojen yrittäjille. Hanketta koordinoi Humak ja sen toteutusaika on 05/2018 – 12/2020.

 

Blogit