Kartalla 2023 – Luovien alojen palvelut ja rahoitukset, verkkotilaisuus 24.11.

Kartalla 2023 - Luovien alojen palvelut ja rahoitukset yrityksille ja yhteisöille. Verkkotapahtuma 24.11.2022 klo 9-11.30 Creve Zoomissa.

Nyt on aika suunnata katseita jo ensi vuoteen ja ajatuksia tuleviin palveluihin & rahoitushakuihin!

Luovien alojen yrityksille kohdennettu valtakunnallinen verkkotapahtuma nostaa esille ensi kevään palvelutarjontaa ja vuoden 2023 rahoitushakuja torstaina 24.11.2022 klo 9-11.30 Creve Zoomissa.

Ensimmäinen Kartalla-tapahtuma viime talvena keräsi yli 250 luovien alojen ammattilaista, yrittäjää, kehittäjää ja toimijaa alan kokonaiskuvaa ajankohtaisista rahoituksista ja palveluista. Hyvistä kokemuksista ja palautteiden perusteella päätimme jatkaa tätä ennakoinnin konseptia ja piirtää jälleen karttaa tulevasta vuodesta.

Marraskuun loppu valikoitui ajankohdaksi niin ennakoinnin kuin käynnissä olevien hakujen pohjalta: Kulttuuri- ja luovien alojen innovaatio-osaamisen (ESR+) ideahaku on käynnissä, samoin mm. Luova Eurooppa -haut sekä tietenkin Creven ensi kevään valmennusohjelman ilmoittautuminen.

Tuleva tapahtuma avaa rahoitushakujen lisäksi tietoa luovien alojen yrityksille kohdennetuista palveluista. Luovilla aloilla on käynnissä mm. lukuisia hankkeita, joiden kautta tarjotaan maksutonta koulutusta ja tietoiskuja ajankohtaisiin teemoihin, neuvontaa sekä verkostoitumista. Luovien alojen ammattilaisilla on todella hyvät mahdollisuudet niin osaamisen kuin oman toiminnan kehittämiseen näiden palvelujen kautta.

Kun olet kartalla ensi vuoden tulevasta tarjonnasta, on oman yrityksen kehittämistä huomattavasti helpompi suunnitella näitä silmällä pitäen.

Näpäytä osallistumisesi tapahtuman FB-eventtiin ja seuraa keskustelua.

Tilaisuuden alustukset tallennetaan ja julkaistaan Creven sivuilla kohdassa luovien alojen rahoitus tapahtuman jälkeen. Tallenteet ovat katsottavissa kaksi viikkoa. Tilaisuuden PDF-materiaalit julkaistaan samalla sivulla ja ne ovat saatavissa myös tallenteiden poistumisen jälkeen.

Tervetuloa!

Tapahtuma on maksuton.
Tapahtuman järjestää Humakin luovien alojen yrityspalvelu Creve.

Kuvituskuva. Piirrettyjä kukkia rivissä.