Teemakoulutukset

Humakin kulttuurituotannon vahvuusalan kehittämishankkeissa tuotetaan erilaisia, kohdennettuja koulutuksia ja valmennuksia mm. kulttuuri- ja luovien alojen ammattilaisille, yrittäjille, kehittäjille, kouluttajille, työnhakijoille ja nuorisoryhmille.

Päivitämme tälle sivulle tietoa haussa ja tulossa olevista koulutuksista.

Rahoitushakukoulutus kulttuuri- ja luovien alojen toimijoille 1.3. – 31.5.2023 verkkokoulutuksena

Tarvitsetko apua kehittämishankkeen valmisteluun? Onko sinulla hankeidea, mutta partnerit puuttuvat? Tunnetko uudet rahoitusinstrumentit ja hallitsetko hakuprosessit?

Creve yhdistää keväästä 2023 eteenpäin rahoitushakukoulutuksen osaksi Humakin koulutustarjontaa. Uudistettu koulutus tunnetaan jatkossa nimellä Luovien alojen hankkeet ja rahoitus. Koulutus on suunnattu kulttuuri- ja luovien alojen yrityksille ja yhteisöille käytännön valmisteluavuksi toimijoiden omille ja yhteishankkeille. Olemme suunnitelleet koulutuksen yhdessä Taiken kanssa nostamaan esille luovilla aloilla vähemmän hyödynnettyjä hakuja, yhteishankemahdollisuuksia sekä elpymispakettien RRF-hakuja.

Ilmoittautuminen on auki 21.2.2023 asti. Koulutus toteutetaan 1.3. – 31.5.2023 verkko-opintoina.

Luovien alojen hankkeet ja rahoitus (5op) -koulutusta voi käyttää apuna yritys- ja yhteishankkeiden valmisteluun, rahoitushakemusten laatimiseen tai käytännön hankevalmistelu- ja rahoitushakuosaamisen kartuttamiseen.

Kulttuuri- ja luovien alojen yrityksille, yhdistyksille ja muille alan toimijoille suunnattu koulutus keskittyy alan keskeisiin luovien alojen rahoitushakuihin (RRF-rahoitukset OKM ja BF, EAKR ja ESR+, Luova Eurooppa, AVEK).

Koulutukseen ilmoittaudutaan mukaan Humakin avoimen AMK:n verkkokaupassa. Korkeakoulujen tutkinto-opiskelijat voivat osallistua mukaan Campus Onlinen kautta, Humakin opiskelijat ilmoittautuvat jaksolle Pepissä. Koulutuksen verkkopäivät ovat kaikille yhteisiä, ohjaustuntiryhmät ovat erilliset avoimen AMK:n osallistujille.

  • Koulutus toteutetaan 1.3. – 31.5.2023
  • Opinnollistettu koulutus tuottaa osallistujille Kulttuurituottaja (AMK) -opintosuoritukset, 5op.
  • Koulutuksen opintopistemaksu on 75€.
  • Koulutuksen vastuuhlönä toimii liiketoiminnan ja yrittäjyyden asiantuntija Leena Janhila, Humak, leena.janhila@humak.fi

Ilmoittautuminen koulutukseen avoimen AMK:n verkkokaupassa on auki 1.10. – 21.2.2023 klo 23.59:
https://kauppa.humak.fi/tuote/luovien-alojen-hankkeet-ja-rahoitus-kevat/
Tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat 15.12.2022 mennessä Campus Onlinessa tai Pepissä.

Lisätietoa luovien alojen 2022 rahoitushauista löydät Kartalla 2022 -rahoituspäivän materiaaleistamme:
https://www.creve.fi/tietoa-ja-tyokaluja/luovien-alojen-rahoitus/

Blogit