Teemakoulutukset

Humakin kulttuurituotannon vahvuusalan kehittämishankkeissa tuotetaan erilaisia, kohdennettuja koulutuksia ja valmennuksia mm. kulttuuri- ja luovien alojen ammattilaisille, yrittäjille, kehittäjille, kouluttajille, työnhakijoille ja nuorisoryhmille.

Päivitämme tälle sivulle tietoa haussa ja tulossa olevista koulutuksista.

Rahoitushakukoulutus kulttuuri- ja luovien alojen toimijoille 1.9. – 30.11.2022 verkkokoulutuksena

Tarvitsetko apua kehittämishankkeen valmisteluun? Onko sinulla hankeidea, mutta partnerit puuttuvat? Tunnetko uudet rahoitusinstrumentit ja hallitsetko hakuprosessit?

Creve käynnistää osana Humakin koulutustarjontaa (avoin AMK + Campus Online) uuden rahoitushakukoulutuksen kulttuuri- ja luovien alojen yritysten ja yhteisöjen yhteishankkeille. Koulutus on suunniteltu käytännön valmisteluavuksi kehittämishankkeille, joilla tähdätään tämän vuoden luovien alojen rahoitushakuihin. Olemme suunnitelleet koulutuksen yhdessä Taiken kanssa nostamaan esille luovilla aloilla vähemmän hyödynnettyjä hakuja, yhteishankemahdollisuuksia sekä elpymispakettien RRF-hakuja.

Ilmoittautuminen on auki 21.8. asti. Koulutus toteutetaan 1.9. – 30.11.2022 verkko-opintoina.

Kehittämishankkeen valmistelu ja rahoituksen hakeminen (5op) -koulutusta voi käyttää apuna luovien alojen yritys- ja yhteishankkeiden valmisteluun ja rahoitushakemusten laatimiseen tai käytännön hankevalmistelu- ja rahoitushakuosaamisen kartuttamiseen.

Kulttuuri- ja luovien alojen yrityksille, yhdistyksille ja muille alan toimijoille suunnattu koulutus keskittyy tämän vuoden keskeisiin luovien alojen rahoitushakuihin (RRF-rahoitukset OKM ja BF, EAKR ja ESR+, Luova Eurooppa, AVEK). Korkeakoulujen tutkinto-opiskelijat voivat osallistua mukaan Campus Onlinen kautta.

  • Koulutus toteutetaan 1.9. – 30.11.2022.
  • Opinnollistettu koulutus tuottaa osallistujille Kulttuurituottaja (AMK) -opintosuoritukset, 5op.
  • Koulutuksen opintopistemaksu on 75€.
  • Koulutus toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään 20 hlöä.
  • Koulutuksen vastuuhlönä toimii liiketoiminnan ja yrittäjyyden asiantuntija Leena Janhila, Humak, leena.janhila@humak.fi

Ilmoittautuminen koulutukseen on auki 1.8. – 21.8.2022 klo 23.59

Lisätietoa koulutuksesta:
https://www.creve.fi/creven-rahoitushakukoulutukset-ja-valmennusohjelma-2022-2023/

Lisätietoa luovien alojen 2022 rahoitushauista löydät Kartalla 2022 -rahoituspäivän materiaaleistamme:
https://www.creve.fi/tietoa-ja-tyokaluja/luovien-alojen-rahoitus/

Vevent-hankkeen logo, taustalla kuvituskuva, jossakolme ihmistä istuu maapallon reunalla ja osoittavat avaruuteen.

Virtuaalitapahtumatuotanto tänään (3 op, verkko-opetus)
27.10.2021 – 6.4.2022

Tule mukaan Vevent ESR -hankkeen fasilitoimaan  ilmaiseen täydennyskoulutukseen Virtuaalitapahtumatuotanto tänään (3 op),
joka järjestetään verkko-opetuksena 27.10.2021 – 6.4.2022.

Koulutus on suunnattu kulttuuri- ja tapahtumatuottajille, muille kulttuurialan ammattilaisille ja loppuvaiheen opiskelijoille sekä AMK-opettajille. 

Koulutuksen tavoitteena on tarjota yleiskuva virtuaalitapahtumien tuotannosta ja verkostoja tapahtumien toteuttamiseen erilaisilla budjeteilla. Kulttuurituotannon opettajille koulutus tarjoaa tilaisuuden kehittää ammattikompetenssia virtuaalitapahtumatuotannossa ja sen nykyisissä mahdollisuuksissa, käytänteissä ja ongelmakentissä.

Blogit