Valmennusohjelmat

Creven valmennusohjelma luovien alojen yritysten kehittämishankkeille, kevät 2023

Luovien alojen kehittämishankkeille suunnattu valmennusohjelma (10 op) toteutetaan 9.1. – 31.5.2023. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä AVEKin kanssa.

Valmennusohjelman kautta yritys tai yhdistys saa tarvittavan tuen oman kehittämisprosessin läpivientiin, toteutuksen suunnitteluun, toimenpiteiden toteuttamiseen, tavoitteiden saavuttamiseen, tulosten varmistamiseen ja raportointiin. Verkostoituminen muiden luovien alojen toimijoiden kanssa on mahdollistanut myös yhteistyön käynnistymisen ja vertaistuen ohjelman jälkeenkin.

Lisätietoa valmennusohjelmasta: https://www.creve.fi/wp-content/uploads/sites/24/2022/05/Creve_Valmennusohjelma-01-05_2023_LJ.pdf

Ilmoittautuminen valmennusohjelmaan on auki 1.8. – 30.11.2022: 
https://kauppa.humak.fi/tuote/creve-luovien-alojen-valmennusohjelma/

Digimagia-valmennus luotsaa luovan alan toimijoita digipalveluiden kehittämisessä 

Digimagia on ESR-rahoitteinen digitaalisen palvelumuotoilun valmennuskokonaisuus, josta vastaavat Humanistinen ammattikorkeakoulu ja Vaasan ammattikorkeakoulun muotoiluyksikkö MuovaDigimagia-valmennus koostuu kolmesta osiosta, joista voit valita itsellesi sopivan kokonaisuuden. Valmennus on osallistujille maksutonta. 

Digimagia-Introissa, Treeneissä ja Hautomoissa opit palvelumuotoiluajattelua ja pääset työstämään oman palvelusi tai tuotteesi digitaalisessa ympäristössä toimivaksi. Valmennuskokonaisuus on suunnattu kulttuurialan yrittäjille, tapahtumatuottajille, taiteilijoille ja luovien alojen tekijöille. Hautomot on suunnattu ensisijaisesti Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueen toimijoille, mutta Introihin ja Treeneihin ovat kaikki tervetulleita. Lähde mukaan kehittämään omaa tuotettasi tai palveluasi!  

Osallistuminen on kätevää: tilaisuudet pidetään verkossa, joten osallistuminen ei ole paikkaan sidottua!  
Valitse koulutuspaketti oman kiinnostuksesi ja aikataulusi mukaan: 

Digimagia-hankkeen valmennusohjelmakokonaisuus koostuu kolmesta osiosta: A) tietoiskuista, B) Treeneistä ja C) Hautomosta.

Digimagian valmennusohjelman syksyn 2022 toteutuksen ilmoittautumiset on käynnissä!

Mitä saat Digimagia -valmennuskokonaisuudesta?  

  • palvelumuotoiluajattelua 
  • työkaluja oman tuotteesi/palvelu päivittämiseen digiaikaan  
  • uusia ideoita liiketoimintaan  
  • vertaistukea ja verkostoja.  

Kaikki Digimagian valmennusosiot ovat osallistujille ilmaisia ja tapahtuvat verkossa Teams-alustalla.

1) Digimagia-Introt ja Treenit ovat kaikille avoimia. Ilmoittautuminen syksyn valmennuksiin tapahtuu tämän linkin kautta. Ilmoittautuminen on avoinna 27.9. asti.

2) Digimagia-hautomoon haetaan erikseen. Osallistujilta odotetaan sitoutumista osallistua tapaamisiin ja kehittää omaa palvelua/tuotettaan. Hautomo on suunnattu ensisijaisesti Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueen toimijoille. Ilmoittautuminen syksyn 2022 valmennuksiin tapahtuu tämän linkin kautta. Ilmoittautuminen sulkeutuu 18.9.2022.

3) Maahanmuuttajataustaisille suunnattuun Digimagia-hautomoon haku tapahtuu tämän linkin kautta. Osallistujilta odotetaan sitoutumista osallistua tapaamisiin ja kehittää omaa palvelua/tuotettaan. Valmennus tapahtuu suomen kielellä ja edellyttää osallistujilta kykyä osallistua suomenkieliseen valmennukseen. Valmennus tapahtuu sekä verkossa että kontaktiopetuksena kahdessa eri ryhmässä, Helsingissä ja Turussa. Hautomo on suunnattu ensisijaisesti Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueen toimijoille. Ilmoittautuminen sulkeutuu 4.9.2022.

Lisätietoja sisällöstä ja aikatauluista sekä haku/ilmoittautuminen: www.digimagia.humak.fi
Petri Katajarinne, petri.katajarinne@humak.fi

Blogit