Liike-elämän ja muotoilun taitajat pohtivat luovaa onnellisuutta Rovaniemellä 20.3.2019

Maaliskuussa Rovaniemellä järjestettävä Arctic Design Week –festivaali kokoaa jälleen yhteen liike-elämän ja muotoilun ammattilaisia. Festivaalin aikana järjestetään myös Luovaa onnellisuutta –työpaja, jossa yhdistetään palasia onnellisuudesta, luovasta taloudesta ja yrittäjyydestä sekä niiden arvioinnista.

Onnellista yrittäjyyttä ja kestävää luovaa taloutta

Luovaa onnellisuutta –työpajassa törmäytetään onnellisuutta tuottavia tekijöitä ja yrittäjyyteen liittyviä kysymyksiä. Lapin yliopiston luentosalissa F4014 keskiviikkona 20.3.2019 klo 10 ja 13 alkavat kaksituntiset erilliset työpajat ovat maksuttomia, mutta niihin on ilmoittauduttava etukäteen.

– Työpaja käynnistyy onnellisuutta ja luovuutta koskevalla alustuksella. Tämä jälkeen alkaa varsinainen työpajaosuus, jossa pohdimme muun muassa osaamisen tuotteistamista, kertoo Lapin yliopiston innovaatiopäällikkö Jari Rinne.

– Työpaja jatkuu asiakastarpeiden ennakointia ja mahdollisuuksien tunnistamista yhdessä pohtien. Loppuhuipennuksena reflektoidaan, millaista on onnellisuutta tuottava elinkelpoinen, kannattava ja tuottava bisnes, kertoo työpajan toinen vetäjä, liiketoiminnan ja yrittäjyyden asiantuntija Leena Janhila Humakista.

Maailman pohjoisin design-festivaali on seitsemänpäiväinen

Luovaa onnellisuutta -työpajan järjestää luovien alojen yrittäjyyden valtakunnallinen ESR-kehittämishanke Creve 2.0. Hanke on mukana Rovaniemellä 18.-24.3.2019 järjestettävillä Arctic Design Week -festivaaleilla ensimmäistä kertaa. Maailman pohjoisin design-festivaali on kuitenkin järjestetty joka maaliskuu jo vuodesta 2009 lähtien.

– Festivaali kokoaa yhteen liike-elämän ja muotoilun ammattilaiset. Luovaa onnellisuutta –työpajan järjestämme, jotta voimme jatkaa luovien alojen opiskelijoiden ja yrittäjien törmäyttämistä eri alojen yritysten kanssa uuden, luovaa osaamista hyödyntävän liiketoiminnan saavuttamiseksi, kertoo projektipäällikkö Benny Majabacka Humakista.

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Luovaa onnellisutta -työpaja, ilmoittautuminen: puh. 0400 210 803 tai jari.rinne@ulapland.fi

Arctic Design Week

Creve 2.0 -hanke

 

***
Creve 2.0 -hankkeessa rakennetaan luovien alojen valtakunnallista yrityspalveluverkostoa ja uusia tulevaisuuden tarpeisiin vastaavia palveluja aloittaville luovien alojen yrittäjille. Hanketta koordinoi Humak ja sen toteutusaika on 05/2018 – 12/2020. Hanke on rahoitettu Luovan osaamisen ESR-ohjelmasta.