Luovien alojen yrityksiä viedään Japaniin musiikkialan imussa

Finest Sounds -logo mustaa taustaa vasten.

Finest Sounds luo monialaisia yhteistyömalleja Viron ja Suomen musiikkiyrittäjien Japanin-viennin valmiuksien edistämiseksi

Finest Sounds on suomalais-virolainen musiikkialan yhteistyöhanke. Sen tavoitteena on viedä laadukasta suomalaista ja virolaista musiikkia maailman toiseksi suurimmalle musiikkimarkkinalle, Japaniin. Musiikin rinnalla japanilaisille esitellään myös muita maidemme kulttuurin ja talouselämän alueita, aina kuvataiteesta muotoiluun ja teknologiaan.

Musiikki yhteistyön ytimessä

Finest Sounds pyrkii kehittämään uusia yhteistyömalleja ja monialaisia arvoketjuja musiikkialan sekä Japanin-viennissä jo menestyvien toimialojen (kuten muotoilu- ja elämäntapa-brändit sekä teknologiayritykset) välille. Tavoitteena on parantaa kummankin viennin alan näkyvyyttä ja myyntiä Japanissa.

Finest Soundsin järjestää työpajan Logomossa, Turussa pe 8.9.

Aika: Perjantai 8.9. klo 11.00–17.00
Paikka: Logomo, Köydenpunojankatu 14, Turku
Hinta: Tilaisuus on maksuton.

Musiikkialan ja muiden luovien alojen yritykset pääsevät verkostoitumaan ja esittelemään vienti-ideoitaan, jonka ohella luvassa on tuoreinta tietoa Japanin markkinoista ja henkilökohtaista konsultointia.

Osallistujia pyydetään esittelemään tuotteitaan lyhyillä esityksillä. Työpajaan osallistuu myös opiskelijaryhmiä TAMK:ista, HUMAK:ista ja Tallinnan yliopistosta, jotka jatkokehittävät vientikonsepteja esitysten pohjalta. Työpajassa kehitellyt vienti-ideat esitellään japanilaisille ammattilaisille Tampereen Musiikki & Mediassa 5.–7. lokakuuta.

Ilmoittaudu mukaan:
https://www.lyyti.fi/reg/Finest_Sounds__Partner_Meeting_Event__Logomo_Turku_7327

Lue lisää hankkeesta:
https://musicfinland.fi/fi/kuulumisia/tapahtumat/finest-sounds
http://finestsounds.eu/

Lisätietoja Humakilla antaa:

Benny Majabacka, projektipäällikkö
benny.majabacka@humak.fi