Luovuus ja liiketoiminta-kirjasta täytettävä ja tallennettava sähköinen versio 

Vuonna 2014 ilmestynyt julkaistu Humanistisen ammattikorkeakoulun Luovuus ja liiketoiminta –kirja on nyt ilmestynyt sähköisenä versiona, jota pystyy täyttämään, ja jonka pystyy tallentamaan omalle laitteelle. Kirja sisältää tehtäviä, jotka liittyvät suoraan liiketoiminnan kehittämiseen ja laittavat lukijan pohtimaan oman yritystoimintansa ydinkysymyksiä. Kirja nostaa esille luovien alojen erityiskysymyksiä, mutta toimii yritystoiminnan kehittämisen välineenä ihan kaikille yrittäjille. 

Miten liikeideasi vastaa kohderyhmäsi tarpeisiin? Miten suojaat tuotteesi? Lukija kohtaa kirjassa nämä ja monet muut kysymykset, jotka asettavat hänet syvällisen pohdinnan äärelle omaan yritystoimintaansa liittyen. Liiketoiminnan suunnittelua tehdään lukemisen sijaan konkreettisten tehtävien kautta.  

Nyt tämä kokonaisuus on myös sähköisesti täytettävissä ja löytyy Creven mobiilisovelluksesta. Lataa sovellus ja lähde kehittämään yritystoimintaasi toiminnallisten tehtävien kautta jo tänään! Tehtäviä tullaan käyttämään syksystä 2020 myös Creven Luovuus ja liiketoiminta –verkkokursseilla, joille pääset ilmoittautumaan Creven verkkosivuilta.  

Tule mukaan Creven toiminnalliseen yrityskehittämiseen Luovuus liiketoiminta-tehtävien kautta! 

Sovellus on ladattavissa sovelluskaupoista.
Lataa App Storesta -painike, joka vie suoraan Creve sovellus - sivulle.Lataa Google play-kaupasta painike, joka vie Creve sovellus -sivulle.