Ryhmäneuvonta

Maksutonta ryhmäneuvontaa aloittaville luovien alojen yrittäjille

Creven ryhmäneuvontaa on kehitetty Creve 2.0-hankkeessa vastaamaan paremmin aloittavien yrittäjien tarpeisiin valtakunnallisesti. Vuoden 2019 aikana ryhmäneuvontaa pilotoidaan lähi- ja verkkototeutuksena. Mukaan neuvontoihin voi osallistua Turussa SparkUpilla tai verkon kautta virtuaalitilassamme.

Osallistujat pääsevät mukaan kehittämään neuvontakonseptia ja jokaisessa neuvontatapaamisessa kerätään sekä palautetta että kehittämisideoita paikasta ja jopa ajasta riippumattoman ryhmäneuvonnan jatkokehittämiseksi.

Asiantuntemusta, vertaistukea ja verkostoja yritystoiminnan suunnitteluun

Creven ryhmäneuvontapajoissa yritystoimintaa suunnittelevat luovien alojen toimijat saavat käytännön neuvontaa ryhmissä liittyen

  • ideaan ja asiakaslähtöisyyteen
  • markkinointiin ja myyntiin
  • rahoitukseen ja toimintasuunnitelmaan.

Ryhmäneuvonnan etuna on mm. samassa tilanteissa olevien muiden aloittavien yrittäjien kohtaaminen ja verkostoituminen. Palaute pajoista on ollut erittäin positiivista: kohtaamiset ja vertaistuki on ollut tervetullut uudistus yritysneuvontaan ja samalla tapaamisten kautta on pystynyt luomaan tärkeitä kontakteja. Säännöllisesti järjestettävät ryhmäneuvonnat takaavat myös sen, että kussakin tapaamisessa ehdimme käydä jokaisen oman kysymyksen läpi. Osallistujille on ollut turvallista huomata, että samoja kysymyksiä ja mietteitä on muillakin yritystoimintaa suunnittelevilla. Olemme käyneet neuvonnoissa läpi myös ajankohtaiset rahoitushaut, tulevat tapahtumat ja mm. yritystukien käytäntöjä.

Mukaan ryhmäneuvontoihin voi hypätä missä vaiheessa kautta tahansa. Osallistua voi myös vain yksittäiseen pajaan tai käydä läpi kaikki kolme teemaa. Neuvontapajojen vetäjinä toimivat Creven asiantuntijat ja pajojen toteutuskielenä on suomi. Neuvontapajat ovat avoimia ja maksuttomia.

Ryhmäneuvonnat keväällä 2019 lähi- ja verkkotapaamisina

Kevään 2019 ryhmäneuvontapajat järjestetään kolmella kiertävällä teemalla seuraavina päivinä:

  • to 14.3. klo 9-11 / Idea ja asiakas
  • ti 26.3. klo 9-11 / Myynti ja markkinointi
  • to 18.4. klo 9-11 / Rahoitus ja toimintasuunnitelma
  • to 2.5. klo 9-11 / Idea ja asiakas
  • to 16.5. klo 9-11 / Myynti ja markkinointi > Peruttu sairastumisen takia, UUSI AIKA to 23.5. klo 9-11
  • ke 29.5. klo 9-11 / Rahoitus ja toimintasuunnitelma

Ryhmäneuvonnat järjestetään Turussa SparkUpin valmennustila Silossa (Tykistökatu 4B, 2.krs). Jokaiseen tapaamiseen voi osallistua myös verkon välityksellä Creven virtuaalitilassa. Virtuaalitilan linkki toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tapaamisten käynnistymistä.

Muista ilmoittautua neuvontoihin ennakkoon. Lähitapaamisen paikkoja on rajoitetusti max 15 hlöä per neuvonta. Verkko-osallistujien määrää ei ole rajoitettu, mutta linkki virtuaalitilaan toimitetaan vain ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu neuvontoihin tästä: https://www.lyyti.fi/reg/creve_ryhmaneuvonta

Henkilökohtaista neuvontaa yrittäjille

Henkilökohtaiset neuvontatapaamiset on varattu hautomoasiakkaille. Hautomopalvelusta saat lisätietoa täältä:
https://www.creve.fi/hautomo/

Vinkkejä yrittäjyyteen muilta luovien alojen yrittäjiltä

Huomaathan tutustua myös luovien alojen yrittäjien jakamiin vinkkeihin aloittaville yrittäjille. Napakoita videotallenteita on mm. myynnistä, pitchauksesta ja kansainvälistymisestä. Videoihin pääset tästä.

 

***
Luovien alojen ryhmämuotoista digineuvontaa kehitetään ESR-rahoitteisessa Creve 2.0 -hankkeessa. Hankkeen kautta luodaan luovien alojen valtakunnallista yrityspalveluverkostoa ja uusia tulevaisuuden tarpeisiin vastaavia palveluja aloittaville luovien alojen yrittäjille. Hanketta koordinoi Humak ja sen toteutusaika on 05/2018 – 12/2020.

 

 

Blogit