Ryhmäneuvonta

Maksutonta ryhmäneuvontaa yrittäjyydestä, rahoituksesta ja luovan osaamisen hyödyntämisestä liiketoiminnassa

Asiantuntemusta, vertaistukea ja verkostoja

Creven ryhmäneuvontapajoissa osallistujat saavat käytännön neuvontaa ryhmissä liittyen yrittäjyyden ja luovan osaamisen liiketoiminnalliseen hyödyntämiseen. Neuvontapajoja eli ryhmäkeskusteluja toteutetaan Creven kumppaniverkoston kautta: alustajina ja vetäjinä pajoissa ovat luovien alojen yrittäjät, taiteilijat, liiketoiminnan ja yrittäjyyden asiantuntijat Suomesta ja kansainvälisen verkostomme kautta. Kaikki neuvontapajat toteutetaan verkossa ja toteutuskielinä ovat suomi ja englanti.

Mukaan ryhmäneuvontoihin voi hypätä missä vaiheessa kautta tahansa. Osallistua voi myös vain yksittäiseen pajaan. Neuvontapajat ovat avoimia ja maksuttomia.

Ryhmäneuvontojen teemat ja aikataulut 2020

Kevään 2020 ryhmäneuvonnat ovat nyt päättyneet. Jatkamme neuvontoja eteenpäin kehitetyllä konseptilla syksyllä. Uudet teemat ja ajankohdat julkaistaan tällä sivulla elokuuun alussa. Nähdään syksyllä!

Jos olet kiinnostunut jakamaan osaamistasi ryhmäneuvonnassa tai sinulla on ideoita neuvontojen toteutukseen tai teemoihin, olethan yhteydessä: markus.suomi@humak.fi

Osallistuminen ryhmäneuvontaan

Ilmoittaudu mukaan
Neuvontapajat ovat maksuttomia, mutta vaativat ennakkoilmoittautumisen.

Seuraa tapahtumakohtaista infoa FBssä
Neuvontojen FB-tapahtumat löydät täältä: https://www.facebook.com/pg/humakcreve/events/

Osallistu neuvontaan Zoomissa
Kaikki neuvontatapaamiset järjestetään virtuaalitilassamme Creve Zoomissa. Osallistumaan pääset tästä: https://humak.zoom.us/my/crevezoom

Neuvonnat mukana taskussa Creven mobiiliappilla

Lataa Creven mobiiliapp Google Playsta tai AppStoresta maksutta. Pääset osallistumaan neuvontoihin ja tapahtumiin yhdellä napin painalluksella sovelluksen kautta ja saat ajankohtaiset tiedot tapahtumista muistutuksena puhelimeesi.

 

Vinkkejä yrittäjyyteen muilta luovien alojen yrittäjiltä

Huomaathan tutustua myös luovien alojen yrittäjien jakamiin vinkkeihin aloittaville yrittäjille. Laaja valikoima napakoita videotallenteita on käytettävissäsi mm. myynnistä, pitchauksesta ja kansainvälistymisestä. Videoihin pääset tästä: https://www.creve.fi/neuvonta/videot/

 

***
Luovien alojen ryhmämuotoista digineuvontaa kehitetään ESR-rahoitteisessa Creve 2.0 -hankkeessa. Hankkeen kautta luodaan luovien alojen valtakunnallista yrityspalveluverkostoa ja uusia tulevaisuuden tarpeisiin vastaavia palveluja aloittaville luovien alojen yrittäjille. Hanketta koordinoi Humak ja sen toteutusaika on 05/2018 – 12/2020.

 

 

Blogit