Ryhmäneuvonta

Online-neuvontaa ja verkostoitumista. Maksutta.

Asiantuntemusta, vertaistukea ja verkostoja

Creven online-neuvonnoissa saat käytännön opastusta ryhmässä liittyen rahoitukseen ja luovan osaamisen hyödyntämiseen bisneksessä sekä verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa online-treffeillä.

Pajoja on toteuttamassa vuosittain kymmeniä luovien alojen yrittäjiä, taiteilijoita ja rahoittajia Suomesta, Ruotsista ja pian laajemminkin kv-verkostomme kautta. Huimia osaajia, jokaisella oma kiinnostava tarinansa ja annettavaa konkreettisten tehtävien ja työkalujen kautta. Keskustelut osallistujien kesken ovat näiden pajojen suola ja pippuri.

Mukaan ryhmäneuvontoihin voi hypätä missä vaiheessa kautta tahansa. Osallistua voi myös vain yksittäiseen pajaan. Neuvontapajat ovat avoimia ja maksuttomia.

Kaikki neuvontapajat toteutetaan verkossa Creve Zoomissa: https://humak.zoom.us/my/crevezoom

Toteutuskielinä ovat vuoroviikoin suomi ja englanti.

Ryhmäneuvonnat joka pe klo 10-12 Creve Zoomissa

Syksyn neuvontakalenteri täyttyy jatkuvasti uusilla teemoilla. Pääset katsomaan aikataulut ja ohjelman sekä ilmoiuttautumaan mukaan täällä: https://www.lyyti.fi/reg/creve_onlineguidances

Tapaamiset jatkuvat syksyn ajan vuoro viikoin perjantaisin klo 10-12 suomeksi ja englanniksi luovuus liiketoiminnassa-/creativity in business -teemoilla. Vuoden päättää Super Special Event, jolla juhlistamme Creven valtakunnallisen digipalvelun ja kv-verkoston rakentamishankkeen Creve 2.0:n päätöstä 4.12.

Ryhmäneuvonnan konseptia on hiottu niin, että lämmittelyn ja alustuksen jälkeen on jokaisella kerralla workshop-osuus, jossa harjoitellaan jokin teemaan liittyvä työkalun käyttö, tehtävän toteutus jne. jotta opit miten hyödyntää opittuja asioita omassa toiminnassa.

Huomaathan, että tallennamme ja jaamme ainoastaan rahoitusinfot. Syksyn muita neuvontoja ei tallenneta.

Tapaamiset järjestetään Creve Zoomissa.

Osallistuminen ryhmäneuvontaan

Ilmoittaudu mukaan
Neuvontapajat ovat maksuttomia, mutta muistathan ilmoittautua ennakkoon, jotta pajan vetäjällä on jonkinlainen käsitys siitä ketä on tulossa paikalle ja rahoittaja pysyy tyytyväisenä kun saa raporttinsa osallistujista. Ilmoittautuneille on myös helppoa viestiä mahdollisista muutoksista tapahtumaan. Ilmoittaudu mukaan täällä: https://www.lyyti.fi/reg/creve_onlineguidances

Seuraa tapahtumakohtaista infoa FBssä
Neuvontojen FB-tapahtumat löydät täältä: https://www.facebook.com/pg/humakcreve/events/

Osallistu neuvontaan Zoomissa
Kaikki neuvontatapaamiset järjestetään Creve Zoomissa. Osallistumaan pääset tästä: https://humak.zoom.us/my/crevezoom

Helpoin tapa osallistu on ladata Creve App puheimeen ja klikata appissa Creve Zoom nappia. Maksuttoman sovelluksen saa ladattua Creven nimellä Google Playsta ja AppStoresta.

Perjantain lounashetket täydentävät neuvonnat vapaalla keskustelulla

Creven VirtualPUB-perjantailounaat yrittäjille täydentävät ryhmäneuvontatapaamiset verkostoitumisosiolla ja vapaalla keskustelulla. Virtuaalilounashetket toteutetaan joka pe klo 12-13. Lisätietoa osallistumisesta: www.creve.fi/virtual-pub

Neuvonnat mukana taskussa Creven mobiiliappilla

Lataa Creven mobiiliapp Google Playsta tai AppStoresta maksutta. Pääset osallistumaan neuvontoihin ja tapahtumiin yhdellä napin painalluksella sovelluksen kautta ja saat ajankohtaiset tiedot tapahtumista muistutuksena puhelimeesi.

 

Vinkkejä yrittäjyyteen muilta luovien alojen yrittäjiltä

Huomaathan tutustua myös luovien alojen yrittäjien jakamiin vinkkeihin aloittaville yrittäjille. Laaja valikoima napakoita videotallenteita on käytettävissäsi mm. myynnistä, pitchauksesta ja kansainvälistymisestä. Videoihin pääset tästä: https://www.creve.fi/neuvonta/videot/

 

***
Luovien alojen ryhmämuotoista digineuvontaa kehitetään ESR-rahoitteisessa Creve 2.0 -hankkeessa. Hankkeen kautta luodaan luovien alojen valtakunnallista yrityspalveluverkostoa ja uusia tulevaisuuden tarpeisiin vastaavia palveluja aloittaville luovien alojen yrittäjille. Hanketta koordinoi Humak ja sen toteutusaika on 05/2018 – 12/2020.

 

 

Blogit