Ryhmäneuvonta

Online-neuvontaa ja verkostoitumista. Maksutta.

Asiantuntemusta, vertaistukea ja verkostoja

Creven online-neuvonnoissa saat käytännön opastusta ryhmässä liittyen rahoitukseen ja luovan osaamisen hyödyntämiseen bisneksessä sekä verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa online-treffeillä.

Pajoja on toteuttamassa vuosittain kymmeniä luovien alojen yrittäjiä, taiteilijoita ja rahoittajia Suomesta, Ruotsista ja pian laajemminkin kv-verkostomme kautta. Huimia osaajia, jokaisella oma kiinnostava tarinansa ja annettavaa konkreettisten tehtävien ja työkalujen kautta. Keskustelut osallistujien kesken ovat näiden pajojen suola ja pippuri.

Mukaan ryhmäneuvontoihin voi hypätä missä vaiheessa kautta tahansa. Osallistua voi myös vain yksittäiseen pajaan. Neuvontapajat ovat avoimia ja maksuttomia.

Kaikki neuvontapajat toteutetaan verkossa Creve Zoomissa: https://humak.zoom.us/my/crevezoom

Toteutuskielinä ovat vuoroviikoin suomi ja englanti.

Kevään 2021 neuvonnat

Julkaisemme tietoa neuvontapalveluista alkuvuoden aikana.

Tukea ja tietoa yritystoiminnan suunnittelusta voit saada myös Creven kursseilta ja omatoimiseen opiskeluun tarkoitetuista materiaaleista, mm. Luovuus ja liiketoiminta-työkirjan kautta sekä kymmenistä Creven lyhytvideoista, joilla luovien alojen yrittäjät antavat vinkkejä liiketoiminnan kehittämiseen.

Neuvonnat mukana taskussa Creven mobiiliappilla

Lataa Creven mobiiliapp Google Playsta tai AppStoresta maksutta. Pääset osallistumaan neuvontoihin ja tapahtumiin yhdellä napin painalluksella sovelluksen kautta ja saat ajankohtaiset tiedot tapahtumista muistutuksena puhelimeesi.

 

Vinkkejä yrittäjyyteen muilta luovien alojen yrittäjiltä

Huomaathan tutustua myös luovien alojen yrittäjien jakamiin vinkkeihin aloittaville yrittäjille. Laaja valikoima napakoita videotallenteita on käytettävissäsi mm. myynnistä, pitchauksesta ja kansainvälistymisestä. Videoihin pääset tästä: https://www.creve.fi/neuvonta/videot/

 

Blogit