Ryhmäneuvontaa aloitteleville luovien alojen yrittäjille – lähitapaamisissa ja virtuaalisesti

Creven maksuttomissa ryhmäneuvontapajoissa yritystoimintaa suunnittelevat luovien alojen toimijat saavat käytännön neuvontaa ryhmissä liittyen

  • ideaan ja asiakaslähtöisyyteen
  • markkinointiin ja myyntiin
  • rahoitukseen ja toimintasuunnitelmaan.

Ryhmäneuvonnan etuna on mm. samassa tilanteissa olevien muiden aloittavien yrittäjien kohtaaminen ja verkostoituminen. Palaute pajoista on ollut erittäin positiivista: kohtaamiset ja vertaistuki on ollut tervetullut uudistus yritysneuvontaan ja samalla tapaamisten kautta on pystynyt luomaan tärkeitä kontakteja. Säännöllisesti järjestettävät ryhmäneuvonnat takaavat myös sen, että kussakin tapaamisessa ehdimme käydä jokaisen oman kysymyksen läpi. Osallistujille on ollut turvallista huomata, että samoja kysymyksiä ja mietteitä on muillakin yritystoimintaa suunnittelevilla. Olemme käyneet neuvonnoissa läpi myös ajankohtaiset rahoitushaut, tulevat tapahtumat ja mm. yritystukien käytäntöjä.

Mukaan ryhmäneuvontoihin voi hypätä missä vaiheessa kautta tahansa. Osallistua voi myös vain yksittäiseen pajaan tai käydä läpi kaikki kolme teemaa. Neuvontapajojen vetäjinä toimivat Creven asiantuntijat ja pajojen toteutuskielenä on suomi. Neuvontapajat ovat avoimia ja maksuttomia.

Kevään 2019 ryhmäneuvontapajat järjestetään kolmella kiertävällä teemalla seuraavina päivinä:

to 14.3. klo 9-11 / Idea ja asiakas
ti 26.3. klo 9-11 / Myynti ja markkinointi
to 18.4. klo 9-11 / Rahoitus ja toimintasuunnitelma
to 2.5. klo 9-11 / Idea ja asiakas
ti 16.5. klo 9-11 / Myynti ja markkinointi
ke 29.5. klo 9-11 / Rahoitus ja toimintasuunnitelma

Ryhmäneuvonnat järjestetään Turussa SparkUpin valmennustila Silossa (Tykistökatu 4B, 2.krs). Jokaiseen tapaamiseen voi osallistua myös verkon välityksellä Creven virtuaalitilassa. Virtuaalitilan linkki toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tapaamisten käynnistymistä.

Muista ilmoittautua neuvontoihin ennakkoon. Lähitapaamisen paikkoja on rajoitetusti max 15 hlöä per neuvonta. Verkko-osallistujien määrää ei ole rajoitettu, mutta linkki virtuaalitilaan toimitetaan vain ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu neuvontoihin tästä: https://www.lyyti.fi/reg/creve_ryhmaneuvonta

 

***
Creve 2.0 -hankkeessa rakennetaan luovien alojen valtakunnallista yrityspalveluverkostoa ja uusia tulevaisuuden tarpeisiin vastaavia palveluja aloittaville luovien alojen yrittäjille. Hanketta koordinoi Humak ja sen toteutusaika on 05/2018 – 12/2020. Hanke on rahoitettu Luovan osaamisen ESR-ohjelmasta.