Luovien alojen rahoitus

Tietoa luovien alojen rahoituksesta

Jaamme tietoa tällä sivulla luovien alojen rahoituksista. Toimimme yhteistyössä luovien alojen rahoittajien kanssa ja tunnemme eri rahoituslähteitä apurahoista ja avustuksista joukkorahoituksiin, yritys-, kehittämis- ja kansainvälistymistukiin. 

Autamme luovien alojen yrityksiä suunnittelemaan omaa rahoituspolkua, löytämään sopivat rahoituskanavat sekä valmistemaan haettavia hankkeita ja hakemuksia. Rahoitushakukoulutuksista saat käytännön tukea hankkeen suunnitteluun ja rahoitushakemuksen laatimiseen. Yritys- ja rahoitusneuvonta on liitetty osaksi Creven valmennusohjelmia.

Creve ja Humak eivät jaa rahoituksia luovien alojen toimijoille.

KARTALLA 2023 – Luovien alojen rahoituspäivä yrityksille ja yhteisöille 24.11.2022

Kartalla 2023 - Luovien alojen palvelut ja rahoitukset yrityksille ja yhteisöille. Verkkotapahtuma 24.11.2022 klo 9-11.30 Creve Zoomissa.

Nyt on aika suunnata katseita jo ensi vuoteen ja ajatuksia tuleviin palveluihin & rahoitushakuihin!
Luovien alojen yrityksille kohdennettu valtakunnallinen verkkotapahtuma nosti esille ensi kevään palvelutarjontaa ja vuoden 2023 rahoitushakuja.

Tapahtumassa avattiin rahoitushakujen lisäksi tietoa luovien alojen yrityksille kohdennetuista palveluista. Kun olet kartalla ensi vuoden tulevasta tarjonnasta, on oman yrityksen kehittämistä ketterää suunnitella näitä silmällä pitäen.

Seuraava Kartalla-tapahtuma pidetään elokuussa 2023.

Luovien alojen rahoituspolku

Creative Finland -koordinaatiohankkeessa on toteutettu luovien alojen yritystuista ja -rahoituksista rahoituspolkukaavio, josta näet tyypillisimmät luovien alojen yrityksille suunnatut rahoituskanavat ja -instrumentit toiminnan eri vaiheisiin ja yritysmuotoihin.

PDF-versio sisältää aktiiviset linkit eri rahoituksiin. Voit ladata tiedoston alta:

Rahoituspolkukaavio esittelee luovien alojen yrityksille suunnatut julkiset rahoitusvälineet eri toiminnan vaiheisiin ja eri yhtiömuodoille.

Team Finland

Tutustu kansainvälistymisen palveluihin ja yritysrahoituksiin (mm. Business Finland, ELY, Finnvera).
Team Finland – Palveluja ja rahoitusta kansainvälisille markkinoille pyrkiville yrityksille (V-S):

Apurahat

Taide-, kulttuuri- ja luovien alojen säätiöiden apurahoista saat kattavasti tietoa mm.

Tunnettuja luovien alojen tukien, avustusten ja apurahojen myöntäjiä ovat mm.

Apurahoja ja avustuksia myöntäviä säätiöitä on näiden lisäksi huomattava määrä muitakin. Löydät tietoa näistä yllä mainituilta Tiede ja tutkimus- sekä Tinfon apurahavahdista.

Blogit