Verkkoklinikat

Creven verkkoklinikoissa tapaat asiantuntijan kahden kesken

Creve järjestää huhti-toukokuussa joka maanantai 30min yrityskohtaisia verkkoklinikoita rahoitushakuihin ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyen. Kahdenkeskiset tapaamiset asiantuntijan kanssa ovat luottamuksellisia keskusteluja yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseksi.

Klinikkatapaamiset on tarkoitettu luovien alojen yrittäjille, jotka ovat kehittämässä liiketoimintaansa. Tapaamisia voi hyödyntää myös esim. ELYn koronatilanteen poikkeusrahoitushakemuksen laatimiseksi.

Tapaamiset ovat luottamuksellisia ja osallistujille maksuttomia.

Varaa aikasi ennakkoon täältä: https://www.lyyti.in/creve-verkkoklinikat

Asiantuntijat

Klinikkatapaamisissa asiantuntijoina toimivat Creven tutut neuvojat Leena Janhila (liiketoiminnan ja yrittäjyyden asiantuntija) ja Markus Suomi (talouslehtori). Voit varata klinikka-ajan kummalle tahansa neuvojista.

Erityisosaamisalueitamme ovat:

  • Leena: rahoitus, suunnitelman laatiminen, tavoitteiden saavuttaminen, asiakaskokemus, tuote-, palvelu- ja liikeidean kehittäminen
  • Markus: rahoitus, talous, kannattavuus, yrityksen perustaminen, yhtiömuodot, verotus

Missä?

Kaikki tapaamiset järjestetään Creve Zoomissa: https://humak.zoom.us/my/crevezoom

HUOM. Mikäli Zoom ei kuormittumisen vuoksi toimi, on vara-alustana tapahtumalle Creven CU: https://eu.bbcollab.com/guest/60b24dfb0fef4273a325d7bbf3d35b67

 

***
Luovien alojen neuvontaklinikoita kehitetään ESR-rahoitteisessa Creve 2.0 -hankkeessa. Hankkeen kautta luodaan luovien alojen valtakunnallista yrityspalveluverkostoa ja uusia tulevaisuuden tarpeisiin vastaavia palveluja aloittaville luovien alojen yrittäjille. Hanketta koordinoi Humak ja sen toteutusaika on 05/2018 – 12/2020.

Blogit