Verkkoklinikat

Creven verkkoklinikoissa tapaat asiantuntijan kahden kesken

Syksyn 2020 verkkoklinikka-ajat ovat nyt varattavissa!

Creve järjestää syyskuusta marraskuun loppuun joka maanantai-aamuisin 30min yrityskohtaisia verkkoklinikoita rahoitushakuihin ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyen. Kahdenkeskiset tapaamiset asiantuntijan kanssa ovat luottamuksellisia keskusteluja yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseksi.

Klinikkatapaamiset on tarkoitettu luovien alojen yrittäjille, jotka ovat kehittämässä liiketoimintaansa. Tapaamisia voi hyödyntää esim. rahoitushakemuksen valmistelun tukena, palautteen kysymiseksi ja käytännön ongelmien ratkomiseksi.

Tapaamiset ovat luottamuksellisia ja osallistujille maksuttomia.

Varaa aikasi ennakkoon täältä: https://www.lyyti.fi/reg/creve_verkkoklinikat

Asiantuntijat

Klinikkatapaamisissa asiantuntijoina toimivat Creven tutut neuvojat Leena Janhila (liiketoiminnan ja yrittäjyyden asiantuntija) ja Markus Suomi (talouslehtori).

Erityisosaamisalueitamme ovat:

  • Leena: rahoitus, suunnitelman laatiminen, tavoitteiden saavuttaminen, asiakaskokemus, tuote-, palvelu- ja liikeidean kehittäminen
  • Markus: rahoitus, talous, kannattavuus, yrityksen perustaminen, yhtiömuodot, verotus

Missä?

Kaikki tapaamiset järjestetään Creve Zoomissa: https://humak.zoom.us/my/crevezoom

Testaathan jo ennakkoon ennen tapaamistasi yhteyden Zoomiin sekä laitteen, kameran ja mikin toimivuuden.

 

***
Luovien alojen neuvontaklinikoita kehitetään ESR-rahoitteisessa Creve 2.0 -hankkeessa. Hankkeen kautta luodaan luovien alojen valtakunnallista yrityspalveluverkostoa ja uusia tulevaisuuden tarpeisiin vastaavia palveluja aloittaville luovien alojen yrittäjille. Hanketta koordinoi Humak ja sen toteutusaika on 05/2018 – 12/2020.

Blogit