Verkkoklinikat

Creven verkkoklinikoissa tapaat asiantuntijan kahden kesken

Kevään 2020 Verkkoklinikat on nyt jäljellä olevien päivien osalta täyteen varattu. Klinikkatapaamisia jatketaan syksyllä. Kohdennamme klinikoita ajankohtaisiin rahoitushakuihin ja tilanteisiin sekä toteutamme klinikoita jatkossa myös verkostomme kanssa. Nähdään klinikoissa syksyllä 2020! Uudet ajankohdat ja ajanvaraus julkaistaan elokuun alussa.

Creve järjestää joka maanantai 30min yrityskohtaisia verkkoklinikoita rahoitushakuihin ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyen. Kahdenkeskiset tapaamiset asiantuntijan kanssa ovat luottamuksellisia keskusteluja yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseksi.

Klinikkatapaamiset on tarkoitettu luovien alojen yrittäjille, jotka ovat kehittämässä liiketoimintaansa. Tapaamisia voi hyödyntää myös esim. ELYn koronatilanteen poikkeusrahoitushakemuksen laatimiseksi.

Tapaamiset ovat luottamuksellisia ja osallistujille maksuttomia.

Varaa aikasi ennakkoon täältä: https://www.lyyti.in/creve-verkkoklinikat

Asiantuntijat

Klinikkatapaamisissa asiantuntijoina toimivat Creven tutut neuvojat Leena Janhila (liiketoiminnan ja yrittäjyyden asiantuntija) ja Markus Suomi (talouslehtori). Voit varata klinikka-ajan kummalle tahansa neuvojista.

Erityisosaamisalueitamme ovat:

  • Leena: rahoitus, suunnitelman laatiminen, tavoitteiden saavuttaminen, asiakaskokemus, tuote-, palvelu- ja liikeidean kehittäminen
  • Markus: rahoitus, talous, kannattavuus, yrityksen perustaminen, yhtiömuodot, verotus

Missä?

Kaikki tapaamiset järjestetään Creve Zoomissa: https://humak.zoom.us/my/crevezoom

 

***
Luovien alojen neuvontaklinikoita kehitetään ESR-rahoitteisessa Creve 2.0 -hankkeessa. Hankkeen kautta luodaan luovien alojen valtakunnallista yrityspalveluverkostoa ja uusia tulevaisuuden tarpeisiin vastaavia palveluja aloittaville luovien alojen yrittäjille. Hanketta koordinoi Humak ja sen toteutusaika on 05/2018 – 12/2020.

Blogit