Virtual PUB

Virtual PUB on yrittäjien erilaisten vapaamuotoisten kohtaamisten ja tapahtumien sarja, jota toteutetaan syksyn aikana eri toimijoiden yhteisessä VirtualHUBissa Remo-alustalla.

Creve on partnerina mukana HUB Turun ylläpitämässä VirtualHUBissa ja vastaa alustalla VirtualPUB -tapahtumista: kansainvälisistä Afterwork for Fun -tapaamisista ja joka perjantai pidettävistä Syödään yhdessä! -lounashetkistä.

Kuvituskuva infotekstillä: Creven järjestämissä VirtualPUB: Syödään yhdessä! -virtuaalilounastapaamisissa yrittäjät tapaavat toisiaan vapaamuotoisesti joka perjantai klo 11-14 Remo-alustalla.

Nyt syödään yhdessä joka perjantai Creven VirtualPUBissa!

Yrittäjille avoimet virtuaalilounashetket toteutetaan VirtualPUBissa joka perjantai klo 11-14. Lounastapaamiset jatkavat Creven perjantain ryhmäneuvontoja (klo 10-12) vapaamuotoisella keskustelulla lounapöydän äärellä. Voit sopia VirtualPUBiin myös lounastapaamisia ja saada yrityksesi tiedot esille VirtualPUBin seinälle.

Lounastapaamisissa ei ole erillistä järjestettyä ohjelmaa. Hostit ovat kuitenkin tavattavissa info-pöydässä kysymyksiä varten.

Ota tauko, ruokaa & juomaa ja liity yhteiseen lounaspöytään!

Linkit lounaille julkaistaan tässä ja Creven FB-eventeissä: https://www.facebook.com/humakcreve/events/

Kuvituskuva tunnelmallisesta baariympäristöstä. VirtualPUB: Afterwork-tapaamiset ovat kuin rento kokoontuminen baarissa työpäivän jälkeen, mutta toteutetaan verkkoympäristössä Remossa.

Afterworkit yhdessä kansainvälisesti luovien alojen kesken

Afterwork-tapaamiset käynnistetään lokakuussa Creven ja Music Finlandin Fast Track Music Export Acceleratorin ja Hampurin Kreativ Gesellschaftin Music WorX Acceleratorin tiimien kesken. Afterworkit avataan musiikki- ja muiden luovien alojen yrittäjille 29.10.

Afterwork for Fun on nimensä mukaisesti rento kokoontuminen, jossa voit viettää aikaa, tavata ja jutella uusien ihmisten kanssa yhteisistä aiheista. Jokaisessa Afterwork-tapaamisessa mukana yllätysesiintyjä!

Afterworkit järjestetään Remossa VirtualHUBin kautta. Tapahtumien tuotannossa on mukana Creven ja Music WorXin lisäksi suomalainen, Berliinissä toimiva Kieku Records.

Seuraavat VirtualPUB: Afterwork for Fun -tapahtumat tulossa 29.10., 12.11., 26.11. ja 10.12.

Lisätietoa teemoista, ohjelmasta ja linkit julkaistaan tässä ja Creven FB-eventeissä: https://www.facebook.com/humakcreve/events/ 

Miten Remo ja VirtualPUB toimivat?

VirtualPUB toimii HUB Turun ylläpitämässä VirtualHUBissa Remo-alustalla (www.remo.co)

Remon etuja ovat mm. osallistujien mahdollisuus liikkua pöydästä ja huoneesta toiseen, keskustelujen käyminen pienemmissä pöytäryhmissä sekä jaetun whiteboardin käyttö.

Täältä löydät ohjeet Remon käyttöön: Event-Guide-for-Remo-Attendees.pdf

Alla yksinkertaistettuna Syödään yhdessä! -virtuaalilounaiden pohjapiirros ja keskeisimmät toiminnot osallistumiseen:

Creven VirtualPUB: Syödään yhdessä! -virtuaailounaitten verkkoalustan pohjapiirroksessa kuvataan keskeisimmät toiminnot Remo-alustalla. Osallistujan työkaluihin kuuluvat mm. kamera ja mikrofoni, chat, whiteboard, tapahtumaohjelma, info-piste ja oman ilmoituksen lisääminen seinälle.

Afterwork-tapaamisten pohjakuva on hieman erilainen. Tilassa on pöytäryhmien lisäksi erillisiä teemahuoneita. Huoneiden teemat ja pohjapiirros voi vaihdella tapahtuman tarpeen mukaan.

VirtualPUB: Afterwork-tapahtuma toteutetaan vuorovaikutteisella Remo-alustalla, jossa osallistujat voivat liikkua huoneessa pöytien ja huoneiden välillä.
VirtualPUB: Afterwork -konseptia testattiin ensimmäisen kerran lokakuussa Suomen ja Saksan musiikkivientikiihdyttämöjen tiimien kesken. Vastaanotto oli innostunutta, Remo toimi alustana keskusteluille hyvin ja tästä jatketaan.

***
Luovien alojen valtakunnallisia, digitaalisia yrityspalveluja kehitetään ESR-rahoitteisessa Creve 2.0 -hankkeessa. Hankkeen kautta luodaan luovien alojen valtakunnallista yrityspalveluverkostoa ja uusia tulevaisuuden tarpeisiin vastaavia palveluja aloittaville luovien alojen yrittäjille. Hanketta koordinoi Humak ja sen toteutusaika on 05/2018 – 12/2020. Lisätietoa: https://www.creve.fi/hankkeet/creve-2-0/

Blogit