Luovien alojen rahoitushakukoulutus starttaa jälleen, ilmoittaudu 21.2. mennessä

Rahoitushakukoulutus kulttuuri- ja luovien alojen toimijoille 1.3. – 31.5.2023 verkkokoulutuksena

Tarvitsetko apua kehittämishankkeen valmisteluun? Onko sinulla hankeidea, mutta partnerit puuttuvat? Tunnetko uudet rahoitusinstrumentit ja hallitsetko hakuprosessit?

Uudistettu rahoitushakukoulutus – Luovien alojen hankkeet ja rahoitus (5op) – on suunnattu kulttuuri- ja luovien alojen yrityksille ja yhteisöille käytännön valmisteluavuksi toimijoiden omille ja yhteishankkeille. Olemme suunnitelleet koulutuksen yhdessä Taiken kanssa nostamaan esille luovilla aloilla vähemmän hyödynnettyjä hakuja, yhteishankemahdollisuuksia sekä elpymispakettien RRF-hakuja.

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena 1.3. – 31.5.2023. Ilmoittautuminen on auki 21.2.2023 asti.

Luovien alojen hankkeet ja rahoitus -koulutusta voi käyttää apuna yritys- ja yhteishankkeiden valmisteluun, rahoitushakemusten laatimiseen tai käytännön hankevalmistelu- ja rahoitushakuosaamisen kartuttamiseen.

Kulttuuri- ja luovien alojen yrityksille, yhdistyksille ja muille alan toimijoille suunnattu koulutus keskittyy alan keskeisiin luovien alojen rahoitushakuihin (Business Finland, OKM, EAKR ja ESR+, Luova Eurooppa, AVEK, Leader).

Koulutukseen ilmoittaudutaan mukaan Humakin avoimen AMK:n verkkokaupassa. Korkeakoulujen tutkinto-opiskelijat voivat osallistua mukaan Campus Onlinen kautta, Humakin opiskelijat ilmoittautuvat jaksolle Pepissä. Koulutuksen verkkopäivät ovat kaikille yhteisiä, ohjaustuntiryhmät ovat erilliset avoimen AMK:n osallistujille.

  • Koulutus toteutetaan 1.3. – 31.5.2023
  • Opinnollistettu koulutus tuottaa osallistujille Kulttuurituottaja (AMK) -opintosuoritukset, 5op.
  • Koulutuksen opintopistemaksu on 75€.
  • Koulutuksen vastuuhlönä toimii liiketoiminnan ja yrittäjyyden asiantuntija Leena Janhila, Humak, leena.janhila@humak.fi

Ilmoittautuminen koulutukseen avoimen AMK:n verkkokaupassa on auki 1.10.2022 – 21.2.2023 klo 23.59:
https://kauppa.humak.fi/tuote/luovien-alojen-hankkeet-ja-rahoitus-kevat/
Tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat 15.12.2022 mennessä Campus Onlinessa tai Pepissä.

Lisätietoa luovien alojen rahoitushauista löydät Kartalla 2023 -rahoituspäivän materiaaleistamme:
https://www.creve.fi/tietoa-ja-tyokaluja/luovien-alojen-rahoitus/