Mikrokurssit

Creven mikrokurssit ovat avoimia, kohdennettuun teemaan toteutettuja ja itsenäisesti suoritettavia lyhyitä videopohjaisia verkkokursseja. Mikrokurssit sopivat kiireiseen arkeen ja täsmäosaamisen kehittämiseen.

Kulttuuri- ja luovien alojen ammattilaisille suunnattuja mikrokursseja mm. digitaalisaatioon, vastuullisuuteen ja lisensointiin liittyen on tulossa tämän vuoden aikana lisää. Seuraa siis tarjonnan päivittymistä tältä sivulta, Creven uutisista ja somesta.

Luovien alojen yrittäjille pitchauskurssi englanniksi:
English Communications for CCI Entrepreneurs

English Communications for CCI Entrepreneurs on englanninkielinen mikrokurssi vuorovaikutuksen kehittämiseen ja oman vieraskielisen puhetavan löytämiseen. Mikrokurssi toimii apuna oman osaamisen ja yrityksen toiminnan esittelyyn.

Mikrokurssi koostuu viidestä osasta:

  • Session 1: The Task of Self-Decription – language, psychology, culture
  • Session 2: Discribing yourself and what you do
  • Session 3: Vision, Passion & Goal
  • Session 4: Impressions and Actions
  • Session 5: Put It All Together

Kurssin asiantuntijana nähdään taiteen, etiikan ja englanninkielen opettaja Grant White (PhD). Grant on toiminut opettajana mm. Taideyliopistossa ja HUMAKissa, asiantuntijoiden yksityisopettajana sekä Creven ryhmäneuvonnan vetäjänä. Grantin vahvaa osaamista on kielenopettamisen lisäksi ihmisten kohtaamisessa, kielellisen ilmaisun ja varmuuden löytämisessä.

Blogit