Luovien alojen yrittäjille pitchauskurssi englanniksi! – English Communications for CI Entrepreneurs

Creven kurssilla saat työkalut ja treenit oman näköiseen ilmaisuun ja kerrontaan yrityksestäsi, opit kertomaan itsestäsi ja yrityksestäsi kiinnostavasti, hauskasti ja koskettavasti.

Luovien alojen yrityspalvelu Creve järjestää luovien alojen yrittäjille viiden tapaamisen mittaisen englanninkurssin, jonka tavoitteena tarjota yrittäjille konkreettinen apu omanlaisen ilmaisun löytämiseen ja yritystoiminnan keskeisimmän osaamisen esittelyyn englanniksi.

Kurssin tuloksena osallistujilla on omaan persoonaan ja yritystoimintaan sopiva kiinnostava ja napakka hissipuhe eli pitchaus (pitch) englanniksi kirjoitettuna ja esitettynä.

Opettajana taiteen ja kieltenopettaja Grant White

Kurssin opettajana toimii yhdysvaltalaislähtöinen, nykyisin Turussa asuva taiteen, etiikan ja englanninkielen opettaja Grant White (PhD). Grant on toiminut opettajana mm. Taideyliopistossa ja HUMAKissa, asiantuntijoiden yksityisopettajana sekä Creven ryhmäneuvonnan vetäjänä. Grantin vahvaa osaamista on kielenopettamisen lisäksi ihmisten kohtaamisessa, kielellisen ilmaisun ja varmuuden löytämisessä. Grant on kannustava, kuunteleva, motivoiva ja rohkaiseva.

Miten mukaan?

 • Mukaan kurssille valitaan 8 yrittäjää.
 • Mikäli ilmoittautuneita on enemmän, on ensisijalla valinnassa he, joilla tarve englanninkielen treeneille on ajankohtainen (esim. kansainvälistymisen tavoitteet).
 • Huomaathan: kurssi on maksuton, mutta vaatii ehdottomasti sitoutumisen lähitapaamisiin. Päivämäärät alla ohjelman yhteydessä.
 • Kurssi toteutetaan Turussa. Paikkana tapaamisille on ElectroCity, Tykistökatu 4, 1.kerros, Werstas/kokoustila Tesla (ravintola Mauno ElectroCityn vieressä vasemmalla)

Ole nopea!
Ilmoittaudu mukaan kurssille sähköpostitse pe 21.2. klo 16 mennessä os.:
leena.janhila@humak.fi
Perustele viestissäsi lyhyesti miksi haluat kurssille.

English Communications for CI Entrepreneurs

 • to improve skills for self description and to learn how to descripe one’s vision, passion, goals for their work
 • what you get:
  • more than words: how to communicate your passion for something in English,
  • how to find your own authentic voice to speak English

Content and dates

Theme 1: The basic elements of self presentation

 1. Self description (ma 24.2. klo 16-18)
 2. Discribing what you do (ke 26.2. klo 16-18)
 3. Bringing first two themes together with visions & passions (ma 2.3. klo 16-18)

Theme 2: The elevator pitch

 1. Putting it all together for a pitch (ke 4.3. klo 16-18)
 2. Presenting it (ma 9.3. klo 16-18)

All meetings will be held at ElectroCity (Tykistökatu 4, 1st Floor, next to the Mauno ElectroCity restaurant), meeting room Tesla.

***
Kurssi toteutetaan osana ESR-rahoitteista Creve 2.0 -hanketta (2018-2020). Hankkeessa kehitetään valtakunnallista luovien alojen yrityspalvelurakennetta sekä luovien alojen yritysten liiketoimintaedellytyksiä.